![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema=Heroes3+XP
Nu functioneaza impreuna. Heroes-ul l-am copiat de pe un Windows98 unde functiona ireprosabil. Inregistrat fisierul .reg, clickait de doua ori pe executabil si obtinut o fereastra mica (de acum cunoscuta de utilizatorii de XP) in care sunt pus sa fac o alegere: send sau don't send. Stie cineva care-i motivul? Urmatoarea miscare va fi sa rad XPul, miscare la care ma gandesc de multisor. Totusi, pana o sa am timpul necesar, ma poate ajuta cineva cu un sfat, o mana de ajutor, ceva? Si nu, nu ma duc sa cumpar jocul nou in cutie pana nu vad daca merge pe XP .
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mda si mie mi se intampla la fel... cred ca din cauza ca regsetup-ul ala nu mai baga corect in registrii heroesul...doar e xp...si probabil ca registrii au alta alcatuire...
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Pe cd-ul cu XP, exista un executabil act20.exe, "Aplication Compatibility Toolkit 2.0" pe numele de familie. Il instalezi, rulezi QFixApp, la "Layers" selectezi Win98, alegi .exe-ul cu pricina. In meniul "Advanced" , la File Atributes, selectezi "Checksum"; apoi Run. Nu ar strica sa iei de la WindowsUpdate versiunea mai noua a bazei de date cu fixuri ( e destul de instructiv sa vezi cat de multe softuri&jocuri sunt acolo : Quake3, Fifa2001 si multe altele). Daca vrei sa vezi mai exact care e problema, poti folosi "Application Verifier", incarci .exe-ul cu probleme, Run, apoi "View Logs". Am incercat chestia asta cu Planescape Torment si mi-a raportat "Temp Path Hardcoded" YMMV
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
E de la packerul pe care l-au folosit baietzii de la Myth la executabil. Cel putin 60% din packerele astea care merg sub 9x nu mai functioneaza sub 2K/XP. Ca sa-l faci sa-ti merga poti sa incerci sa unpackuiesti executabilul, sau, mai simplu sa-l mai packuiesti inca o data cu alt packer care merge si sub XP....de ex....ASPack ( eu asa am facut si merge perfect).Hint -> e aberant sa dati mereu vina pe XP cind nu merge ceva......
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ghinion, cu AsPack n-a mers ... nu mai da eroarea anterioara, de data asta da chestia aia a XP-ului cu Send/Don't Send ... o sa incerc cu celalalt din kit btw, ce face exact AsPack-ul ? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |