![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: I belive that... | |||
| Mac rulz | | 3 | 27.27% |
| Mac sux | | 5 | 45.45% |
| Huh? | | 3 | 27.27% |
| Voters: 11. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ok, am nevoie de un program care sa citeasca fonturile Type 1 de Mac si sa le scrie in fisiere Type 1 de PC clasice .pfb|.pfm. Eu am un programel de Mac TTF converter da asta transforma ttf-urile in fonturi de mac (nu type 1) nu am vazut sa faca altceva. Thanx. Don't b shy | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Incearca adresa urmatoare: http://www.chez.com/fontograph/utilities.htm si ai sa gasesti ReFont 1.4. Sper sa-ti foloseasca. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Look... I'm new to this shit, asa ca s-ar putea sa nu dau informatii corecte, dar...ai incercat cu Adobe Type Manager?
__________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't. Last edited by veXX; 07-12-2001 at 10:39.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
veXX, nu merge johnny: are shefu pe mac 2 softuri cu care ne convertim noi fonturile de mac. din cate stiu insa, nu le face pfb si pfm ci ttf. oricum, e posibil sa aiba si optiunea de a le scoate .pfb|.pfm... eventual maine o sa il intreb care sunt alea 2 softuri (n-am cont pe mac ca sa pot sa intru si sa le copiez la mine).
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |