![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 | WinXp
Am instalat XP ca upgrade deci nu pe curat ci peste w98 Am vazut la instalare ca mi-a spus ca NU 2001 nu merge asa ca dupa instalare l-am sters crezand ca nu mai este instalat. Vreau sa pun NU 2002 care merge pe Xp si nu vrea sa se instaleze pt ca vede ca NU 2001 este instalat si zice ca intai sal dezinstalez pasta si dupa aceea merge instalat celalalt. Din Add Remove nu-mi da voie sa-l mai scot. Cum naiba fac?Ca nu stiu sa intru in registri sa-l sterg si vreau sa-l pun pe asta nou. Multumesc M | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Proasta idee ai avut sa instalezi XP peste 98. In general dealtfel nu e o idee prea buna . Chestia cu NU e doar prima problema pe care ai constatat-o s-ar putea sa mai apara si altele deoarece sunt o gramada de programe care sunt compatibile cu 98 si nu sunt compatibile cu XP. Acum in ceea ce priveste NU incerca daca te lasa sa instalezi din nou NU2001 si apoi sa-l dezinstalezi sau apeleaza la un program de uninstall cum ar fi Norton CleanSweep 2002 daca nu l-ai sters chiar de tot. Sfatul meu ar fi sa instalezi XP pe curat ...daca nu acum ...macar data viitoare | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |