![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania | Upgrade de BIOS - help
Am o un BIOS Award 4.51 (parca asta e versiunea...oricum e clasic) si nu am gasit nicaieri un upgrade pt placa mea de baza, un Ali Aladdin V. Bios ID-ul contine ALADDIN5 prin el. Daca e cineva care ma poate ajuta sau a avut aceeasi problema please help me. Am gasit un site da' le trebuiau bani si nu am...mai bine renunt la upgrade. Thanks!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am avut si eu o placa cu un asemenea chipset. Si am vrut si eu sa ii fac un update de BIOS. Apoi am renuntat, caci daca nu poti gasi producatorul placii sau daca acesta nu ofera un update de BIOS, atunci singura varianta care ramane sunt aceste firme care ofera variante mai noi contra cost. Iar diferenta de performanta sau oricare ar fi motivul care il ai tu, nu justifica costul. Si eu am ajuns la o asemenea firma care imi oferea update contra a 20-30$ (nu imi aduc aminte exact). Si am renuntat. Spune si tu care e motivul pentru care vrei update, poate se gaseste alta varianta.
__________________ The gods only go with you if you put yourself in their path. And that takes courage. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Problema era ca am vrut sa-mi iau un hard de 40G si am auzit de la multa lume ca nu recunostea intreaga capacitate. Asa ca m-am gandit sa fiu pregatit. Numai ca intre timp am renuntat la idee...cand o sa-mi iau un hard nou o sa am si o placa de baza noua (sper)...sau mai bine un sistem total nou Anyway thanks for answer man. Topic closed!
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Probabilitatea ca BIOSul tau sa nu vada capacitatea intreaga a hardului e destul de mare. Caci exista cateva limite ale capacitatilor, dar nu mi le aduc aminte acum. Parca una era pe la 8Gb si una la 32Gb. Cea de 32 e pe bune caci m-am lovit de ea de curand. De cea de 8 nu sunt asa sigur si e doar pt calcuri f vechi. In plus placa respectiva nu stie decat maxim UDMA33, iar hardurile mai noi merg pe UDMA100. Nu e o diferenta prea mare de performanta, dar e pacat sa ai un hard bun pe o placa prea veche. Varianta cu upgrade-ul de MB+CPU cred ca e cea mai buna alegere in cazul asta (daca nu iti permiti sa schimbi tot sistemul).
__________________ The gods only go with you if you put yourself in their path. And that takes courage. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2000 Location: Buc |
Ar mai fi o varianta: nu trebuie neaparat ca BIOS-ul sa-ti recunoasca cum trebuie HDD. AM si eu o placa de baza destul de veche, adica nu vrea sa recunoasca HDD mai mari de 32 GB . AM introdus de mana valorile in BIOS- asa cum imi spunea site-ul de la Quantum ( adica cilindrii capetele si sectoatrele ) , BIOS-ul imi spune ca are 8 GB dar WIN 2000 imi recunoaste 40. La mine a mers - fa si tu la fel. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |