![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea |
...care in mometul in care este activat sa infecteze toate computerele care sunt in retea cu computerul infectat, si la restartare sa formateze hdd-ul, sau sa aiba ceva actiuni distructive asupra computerului. Am nevoie cat mai urgent. Virusii ii puteti trimite la Zenga@xnet.ro (vreau ca virusii sa fie arhivati ori cu rar sau ace).
__________________ . | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
si e asa greu sa gasesti pe internet un virus...... sau mai degraba ne zici noua sa-ti trimitem unul? btw, cauta virusi cu extensia .exe ca aia o sa iti mearga ...
__________________ 0741003800 YM: hory_r (rog dati mesaj inainte de add) | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | cu ce am gresit?!?
nu intzeleg de ce imi sariti totzi in gat? am nevoie si eu de un virus pt. un "experiment" si am apelat la voi ca sa ma ajutati. in fine...alta data n-o sa mai fac aceasta greseala. apropo...au mai fost topicuri de genu asta si nimeni nu s-a atacat.
__________________ . | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Iti zic eu de ce, din cauza formularii de genul "restartare sa formateze hdd-ul, sau sa aiba ceva actiuni distructiv", care nu are absolut nimic in comun cu "experimentele" de orice fel, ci cu altceva. Oricum, sper ca apreciezi tonul politicos cu care ti s-a atras atentia.Altadata ar fi mai bine sa apelezi la alte metode (google)in caz ca vrei rezolvi probleme de acest tip, putini vor dori sa-si piarda timpul ca sa te ajute pe tine sa formatezi harddiskurile altora, indiferent de ce motiv ai.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Esti foarte inteligent amice. Daca vreodata vei avea ghinionu' sa ne vedem, adu-mi aminte sa-ti dau un shut in fund. Doar de test, fara rautate. Grrrrrrrrrr.......
__________________ balanced for lean | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |