![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Am o retea de 2 compuri pe cablu utp si am instalat win2k p fara service pack-uri. Problema intervine atunci camd ma uit pe maparile de la celalat comp, le vede f greu. Vede toate partitiile si cand dau click pe una din ele dureaza si 30 de secunde pana imi arata ce contine. Sub 98 se mergea instant. Cum rezolv problema???? Thx
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Da. Daca nu accesezi un server Novell, scoate afara ipx. Daca nu accesezi un domeniu Windows NT/2000, scoate afara netbeui. In afara de tcp/ip nu ai nevoie de nimic.
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Deci scoate afara serviciile alea in plus si vezi cum iti merge. Daca nu iti merg jocurile din cauza lor, le pui la loc. Desi un joc ce foloseste ipx e nasol, eu nu as tine asa ceva pe calculator. Daca iti merge tot nasol numai cu tcp/ip, problema e in alta parte. Descrie cum se comporta numai cu tcp/ip.
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
Daca si starcraft e nasol... Ipx e o chestie tare marfa pentru lan.Mult mai "frumoasa" decat tcp/ip.Nu trebuie ip/mask, etc.Atat ca nu prea se potriveste cu internet unde trebuie sa se stie exact adresa fiecaruia | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Merge ceva mai repede fara net beui dar tot mult mai incet decat 98. Am instalat intre timp sp 1 iar cand vreau sa instalez sp2 imi spune ca nu am 110 mo pe c si eu am fo 600.Am scxos recicle bin si mem virtuala e pe la fo 300 mo. Alte sugestii??
__________________ Geology rocks | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |