![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | Unde gasesc un Avatar klumea ?
Chiar mi-e lene sa-mi fac unul !! Sper sa gasesc si eu unul misto ca pana acum nimic nu mi-a sarit in ochi. Nu stiu daca thread-ul asta are ce cauta aici dar anyway ....
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai dat un search pe google.com? Ca eu acolo am gasit o gramada de avtari si unii erau chiar misto....
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Totusi avatarul ar trebuie sa va reprezinte. Unui jucator de heroes3 avatarul meu ar trebui sa-i puna un zambet pe figura (zic eu ). Eu mi l-am ales pt ca sunt innebunit dupa heroes de exemplu. Dupa parerea mea avatarurile unora sunt cam aiurea. Cred ca cel mai bine e sa ti-l faci singur.
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pet cumva tu te ocupi de un server de starcraft? ca mi-a atras atentia ,,Life is better with animals !" ca o vazusem pe forumul tau de pe pagina de web. Vroiam sa te intreb de unde naiba iau patch-ul 1.08 de broodwar ca nu e de gasit pe ditamai internetul! FTP-ul de la blizzard cred ca a fost facut la misto! Daca nici aia nu au penultima versiune.... N-ar fi mai bine daca ai face un update la v1.09 ? Sau macar da-mi si mie un link de unde sa iau patch-ul! Multumesc anticipat.
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Iasi |
Aici, avatare http://www.avatarsvault.com/ | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Nici nu mai stiam ca am facut un thread ca asta ![]() Doamne cum trec anii...... Mda... nici pana acum nu am fost in stare sa editez o poza sau sa iau unu gata facut
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |