Results 1 to 6 of 6

Thread: Windows 7 - probleme sunet

 1. Back To Top | #1
  Registered User since5685's Avatar
  Join Date
  Dec 2007
  Location
  Bucuresti

  Windows 7 - probleme sunet

  Am si eu o problema, apelez la baieti de pe forum care se pricep mai bine.
  Astazi mi`am instalat si eu windows 7 build7068 x64, totul merge perfect sunt foarte multumit dar problema este urmatoarea:
  - NU imi merge sunetul, am 2 placi de sunet 1 onboard si 1 separata ( creative labs CT4810), celei onboard iau fost instalate driverele si merge dar cea creative nu merge de nici un fel, in device manager apare placa de sunet dar nu vrea sai downloadeze driver, iar eu o prefer pe asta pentru ca este mult mai buna. Am incercat eu sa instalez niste drivere de pe net dar tot nimic.
  Astept niste opinii sau de preferat niste raspunsuri sigure pentru rezolvarea problemei.
  Stima
  p.s. imi cer scuze daca am facut thread`ul unde nu trebuia
  Last edited by since5685; 01-04-2009 at 17:28.
  "A arata bine sau a fi bogat e un privilegiu, nu un motiv pentru a te uita de sus la altii" - P. Bogdan - 2010

 2. Back To Top | #2

 3. Back To Top | #3
  Salut.
  Iti zic eu care e problema. Windows 7 64bit nu gaseste driverele de sunet . Cunosc multe persoane , inclusiv cunoscatori in domeniul IT software si hardware care au avut probleme .Am vorbit cu cativa si toti mi'au recomandat urmatorul lucru : BAGA WINDOWS 7 32BIT .

  Eu am incercat sa iau si Driver Pack Solution 11 care m'a ajutat de multe ori cand nu puteam gasi drivere pt laptop , este free (search pe google sau mai este si pe fi-le-list ... sper ca nu se considera reclama) dar acum scriu de pe calculatorul fratelui meu care acum 2 zile m'a rugat sa ii bag W7 pe el.O noapte intreaga m'am chinuit.
  Pe laptopul meu merge ca uns,dar pe PC , nu ... sunt mai mult ca sigur ca placa de baza Asus ( P5K ) pe care o am eu nu are drivere compatibile cu W7 ( da , am instalat driverul pe care l'am primit cand am cumparat PC'ul,de pe cdul original de XP cu "run as administrator + compatibilitate cu XP apoi am incercat cu Vista sp2 ...dar n'a mers nici in ruptu capului , am toate cablurile conectate bine,am incercat 20 de mii de boxe...casti..cashtiute,boxute,sistemute s.a.m.d).Din cate am observat,multi cu Asus au probleme cu sunetu.

  Sper ca te'am putut ajuta. O sa revin dupa ce bag x32 .

 4. Back To Top | #4
  Trance addicted Raven's Avatar
  Join Date
  Nov 2001
  Location
  Here and there
  Quote Originally Posted by fumigendriver View Post
  Salut.
  Iti zic eu care e problema. Windows 7 64bit nu gaseste driverele de sunet . Cunosc multe persoane , inclusiv cunoscatori in domeniul IT software si hardware care au avut probleme .Am vorbit cu cativa si toti mi'au recomandat urmatorul lucru : BAGA WINDOWS 7 32BIT .

  [...] sunt mai mult ca sigur ca placa de baza Asus ( P5K ) pe care o am eu nu are drivere compatibile cu W7 ( da , am instalat driverul pe care l'am primit cand am cumparat PC'ul,de pe cdul original de XP cu "run as administrator + compatibilitate cu XP apoi am incercat cu Vista sp2 ...dar n'a mers nici in ruptu capului , am toate cablurile conectate bine,am incercat 20 de mii de boxe...casti..cashtiute,boxute,sistemute s.a.m.d).
  Bine că n-ai încercat să bagi drivere de Windows 95 sau de vreo distribuţie de linux pe Windows 7 x64 ăla al tău.. Şi te mai miri că nu ţi-au mers.
  Gândeşte-te şi tu că CD-ul ăla original de care eşti aşa mândru e vechi de cel puţin 6 luni la data la care ai cumpărat cu placa de bază. Pune mâna pe-un browser şi caută-ţi singur pe site-ul Asus drivere potrivite. Bine, nu cunosc placa în cauză, poate chiar e prea veche să fi făcut producătorul drivere actualizate - nu ştiu. Însă pretenţiile să le ai după ce-ai căutat în singurul loc potrivit să găseşti ceva concret şi actualizat.

  Lasă tu „cunoscatorii în domeniul IT software şi hardware”, că par mai degrabă manelişti care-şi dau cu părerea despre o piesă de operă.
  „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...”

 5. Back To Top | #5
  Vezi ca te incurci , in vigrulite! P.S esti sigur ca atunci cand scrii cuvantul ma se scrie cu apostrof??
  Ce imi mai place mie sa va corectez

 6. Back To Top | #6
  Tu fiind miezu din dodoasca, este?

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •