Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-06-2009, 20:54   #1 (permalink)
Registered User

Problema cu un text

Buna ziua. Am descarcat recent un text de pe internet, mai exact o poveste, pe care am de gand sa o citesc. Problema este ca textul aparea doar pe o jumatate de ecran in format pdf, asa ca m-am gandit sal copiez in word. A ramas acelasi lucru; am atasat fisierul in format rar ca sa vedeti cum imi apare. Daca stiti vreo solutie prin care sa fac sa apara pe tot ecranul, v-as fi foarte recunoscator. De asemenea, am atasat si textul in word. Va multumesc pentru un raspuns anticipat.
Cu stima, Emilian
Attached Files
File Type: rar untitled.rar (124.3 KB, 4 views)
File Type: doc history1.doc (927.5 KB, 8 views)

emilyan2009 is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2009, 21:17   #2 (permalink)
Moderator

ninanina's Avatar

In josul paginii din word, in partea dreapta ai varianta cu full screen reading, apare ca o carte deschisa.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScreenShot001.jpg
Views:	20
Size:	144.4 KB
ID:	486392  

ninanina is offline    Reply With Quote
Old 07-06-2009, 21:37   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ninanina View Post
In josul paginii din word, in partea dreapta ai varianta cu full screen reading, apare ca o carte deschisa.
Multumesc pentru sfat, dar eu as dori sa apara textul pe pagina format A4 in intregime, adica de la stanga la dreapta pana la marginile pe care le-am setat. Daca se poate acest lucru, si daca voi imi spuneti cum fac in word sa modific, v-as fi foarte recunoscator. Multumesc pentru inca un raspuns anticipat.
EDIT: poate este posibil sa se faca un algoritm avansat, care sa permita ca la ultimul rand sa dau delete. Am observat ca astfel randul de mai jos se pozitioneaza cu cel de mai sus, formand un rand complet, pana la margini; dar ar trebui sa repet operatia de o gramada de ori pana sa refac textul in intregime. Daca este vreun algoritm prin care se poate face acest lucru, se poate implementa in word si merge bine, va rog frumos sa ma ajutati(eu abia am terminat clasa a noua si inca nu ma pricep bine la algoritmi complecsi). Va multumesc!

emilyan2009 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules