![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Configurare winamp 2.95.
Eu unul sint fan 2.95 - consum super mic de resurse - functionalitati mai multe decit ok. Imi poate spune cineva cum fac sa setez ca: 1. un mp3 stereo sa se auda si pe boxele spate? 2. sa pot playa fisere audio surround - wav spre exemplu ce merg f bine cu VLC. (am incercat pluginul WinampAC3 1.20a fara succes insa... am incercat si DTS Audio Winamp Plugin dar imi playeaza fisiere dts doar pe boxele fata...) Multumesc anticipat!
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
incearca winamp 5.5 lite
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Sau poate am folosit direct Matrix Mixer in loc de WAC3, nu mai stiu exact...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |