![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | .MDM FILE...HELP!
Salutare.Am si eu o intrebare, cum se deschide acest tip de fisier, .mdm file? Am descarcat de pe un sit rusesc un fisier de 196 mb, este un manual auto "Polo_1994-2001" si nu pot deschide fisierul care are 196 mb...in folder sunt mai multe fisiere, mai mici, chiar si un README, dar e scris eligibil, parca tradus din alta limba...am incercat sa deschid fisierul cu Daemon,Alchool,Iso Buster,WinRar.. nimic nu merge Am sa atasez o captura cu ce este in folder, si daca cineva vrea sa-i trimit folderul pe mess sa-l testeze, va las id de mess ireedeejay2.Va multumesc anticipat, si astept raspuns de la voi. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
cand dai clic pe fisierul .exe cu icoana aia galbena polo ce se intampla?
__________________ webdesign - grafica publicitara - logo design - bannere web - animatii Flash *** Portofoliu *** Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mdea...e scris probabil in rusa si ti-l arata aiurea windowsul pt ca nu ai instalata lb rusa ca sa vezi caracterele speciale... Pe scurt e o problema de "trial & error", dai ok/yes/no/cancel la nimereala pina se intimpla ceva...
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu e o extensie uzuala, dupa cum vezi aici. Probabil e un format proprietar care nu poate fi citit decat folosind executabilul ala.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Incearca sa-l rulezi in compatibility mode, poate ai noroc.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
'ncercat... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |