![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dezinfectare - Virusi
Salut, Am o mare problema legata de calculatorul meu, la o scanare mai amanuntita am observat ca este plin de virusi ( Infectat Trojan.VB.BO). Pe calculator am instalat BitDefender-ul, dar care se pare ca nu si-a facut treaba. O parte din documentele infectate le-am sters, dar o mare parte de documente esentiale, de care am foarte mare nevoie au ramas in continuare virusate. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, recomandarea dvs. pentru a rezolva aceasta problema (mentionand faptul ca nu prea ma pricep la comp.), ar merge dezinfectate cu un anti-virus mai puternic ? Va multumesc anticipat, pentru amabilitate. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
documente esentiale virusate?? Ce extensie au? Si oricum virusache asta face copii ale fisierelor avi, mp3, mpg etc si le face .avi.exe , .mp3.exe. Toate "documentele" tale sunt ok, cele originale. Vezi cand faci un backup, inainte sa instalezi windows-ul, sa bagi doar "documentele" originale fara cele cu .exe in coada si apoi format la tot HDD-ul. Eu am scapat oadata la cineva de virusache asta. Am sters tot ce era .exe din a doua partitie unde-si tinea omul filme, muzica, etc. si apoi am dat format c:\. Si-a pierdut doar executabilele din jocuri. http://www.bitdefender.com/VIRUS-100...jan.VB.BO.html Am uitat : sa stergi faci toate chestiile astea din SAFE MODE. Si cand instalezi win-ul daca tot nu vrei sa platesti pentru o licenta de AV, baga-ti macar AVAST sau Avira free.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
gasesti scanari online la toti producatorii de av-uri. norton/ kaspersky/nod/avira etc. sau mai bine dai o scanare in safemode cu bitul tau.
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc pt. sfaturi baieti. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| nu ai nici un document infectat. dupa cum ti-a fost explicat si sus virusul face o dublura la fisiere , dublura cu extensia exe.
__________________ intel 2160, gigabyte p35 ds3, 2gb ram, 400 hdd, 8600gt, corsair 450w, al mx5021, creative audigy, microsoft habu,func 1030, samsung 226bw | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Vezi daca faci pe patriotul si incerci softuri de doi lei, made in Romania, care dau bine numai in ceva teste mituite. Nu ai bani de licenta, exista Avira AntiVir si AVG Free Edition, care din punctul meu de vedere, pot concura linistit si cu alea comerciale. Ba chiar mai mult, Avira a iesit pe ultimul loc intr-un vs. recent din mai 2009. Il folosesc de vreo 2 ani si face destul de bine, cea ce e menit sa faca... Nu o fi el perfectiunea intruchipata, dar e printre solutiile de Top, sau primul in top, dupa testele de mai sus. ^^
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |