Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-06-2009, 04:14   #1 (permalink)
Registered User

Snyder's Avatar

Dezinfectare - Virusi

Salut,

Am o mare problema legata de calculatorul meu, la o scanare mai amanuntita am observat ca este plin de virusi ( Infectat Trojan.VB.BO). Pe calculator am instalat BitDefender-ul, dar care se pare ca nu si-a facut treaba. O parte din documentele infectate le-am sters, dar o mare parte de documente esentiale, de care am foarte mare nevoie au ramas in continuare virusate. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, recomandarea dvs. pentru a rezolva aceasta problema (mentionand faptul ca nu prea ma pricep la comp.), ar merge dezinfectate cu un anti-virus mai puternic ?

Va multumesc anticipat, pentru amabilitate.

Snyder is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 04:24   #2 (permalink)
Consign to Oblivion

night rider's Avatar

Suna la suport tehnic.
021.300.12.26., 7, 8, 9 sau mail la support@bitdefender.com
Program 24/7

Last edited by night rider; 14-06-2009 at 04:40..

night rider is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 12:42   #3 (permalink)
Registered User

Snyder's Avatar

Quote:
Originally Posted by night rider View Post
Suna la suport tehnic.
021.300.12.26., 7, 8, 9 sau mail la support@bitdefender.com
Program 24/7
Alta varianta ?!?!?!?!? (nu am licenta pt bitdefender) ....

Old 14-06-2009, 13:12   #4 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

documente esentiale virusate?? Ce extensie au? Si oricum virusache asta face copii ale fisierelor avi, mp3, mpg etc si le face .avi.exe , .mp3.exe. Toate "documentele" tale sunt ok, cele originale. Vezi cand faci un backup, inainte sa instalezi windows-ul, sa bagi doar "documentele" originale fara cele cu .exe in coada si apoi format la tot HDD-ul.

Eu am scapat oadata la cineva de virusache asta. Am sters tot ce era .exe din a doua partitie unde-si tinea omul filme, muzica, etc. si apoi am dat format c:\. Si-a pierdut doar executabilele din jocuri.

http://www.bitdefender.com/VIRUS-100...jan.VB.BO.html

Am uitat : sa stergi faci toate chestiile astea din SAFE MODE. Si cand instalezi win-ul daca tot nu vrei sa platesti pentru o licenta de AV, baga-ti macar AVAST sau Avira free.
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 18:04   #5 (permalink)
Consign to Oblivion

night rider's Avatar

Incearca cu o varianta trial de nod32, sunt sigur ca vei scapa de problema. Dupa ce-l instalezi sa-i dai un update si dupa aia scan.

night rider is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 20:42   #6 (permalink)
Registered User

tkaiw's Avatar

gasesti scanari online la toti producatorii de av-uri. norton/ kaspersky/nod/avira etc.
sau mai bine dai o scanare in safemode cu bitul tau.

tkaiw is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 21:00   #7 (permalink)
LR
Registered User

Quote:
Infectat Trojan.VB.BO
hmmm... pt. asa ceva incearca cu MalwareBytes, Combofix sau SuperAntispyware. Daca nu au efect atunci incearca si cu Dr. Web Cure It !

LR is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 22:54   #8 (permalink)
Registered User

Snyder's Avatar

Quote:
Originally Posted by tkaiw View Post
gasesti scanari online la toti producatorii de av-uri. norton/ kaspersky/nod/avira etc.
sau mai bine dai o scanare in safemode cu bitul tau.
Nu scan-ul este problema, ci dezinfectarea fisierelor afectate. Dupa cateva ore, de chinuiala am reusit sa curat o parte din documente cu Kaspersky. Sper sa fi scapat de 'musafiri', dar sunt sceptic ...

Multumesc pt. sfaturi baieti.

Old 14-06-2009, 23:04   #9 (permalink)
Registered User

tkaiw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Snyder View Post
Nu scan-ul este problema, ci dezinfectarea fisierelor afectate. Dupa cateva ore, de chinuiala am reusit sa curat o parte din documente cu Kaspersky. Sper sa fi scapat de 'musafiri', dar sunt sceptic ...

Multumesc pt. sfaturi baieti.
nu ai nici un document infectat. dupa cum ti-a fost explicat si sus virusul face o dublura la fisiere , dublura cu extensia exe.

tkaiw is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2009, 23:23   #10 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Vezi daca faci pe patriotul si incerci softuri de doi lei, made in Romania, care dau bine numai in ceva teste mituite. Nu ai bani de licenta, exista Avira AntiVir si AVG Free Edition, care din punctul meu de vedere, pot concura linistit si cu alea comerciale. Ba chiar mai mult, Avira a iesit pe ultimul loc intr-un vs. recent din mai 2009. Il folosesc de vreo 2 ani si face destul de bine, cea ce e menit sa faca... Nu o fi el perfectiunea intruchipata, dar e printre solutiile de Top, sau primul in top, dupa testele de mai sus. ^^

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 09:59   #11 (permalink)
Registered User

E.R.A's Avatar

avg free il scoate sigur.
am avut si eu.

E.R.A is offline    Reply With Quote
Old 15-06-2009, 10:32   #12 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by XSamSung View Post
Nu ai bani de licenta, exista Avira AntiVir si AVG Free Edition, care din punctul meu de vedere, pot concura linistit si cu alea comerciale.
Ai uitat de Avast.

Quote:
Originally Posted by XSamSung View Post
Banuiesc ca vrei sa spui ca Avira a iesit pe primul loc, altfel nu vad multe motive de lauda la adresa lui...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules