![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucuresti | Problema cu drive pt. o camera HP
Am postat mesajul asta si pe Chip: zero answers. Poate stiti voi mai multe - desi stiti si voi cum e cu cine te scoate din rahat... Asadar:Ce nu face omul pentru rude! M-a sunat varu-miu ca si-a luat o camera HP PhotoSmart 215 si ca nu-i gaseste driver. Intr-adevar, magarii de la HP se pare ca nu dau pe pagina lor pentru camera asta [http://www.hp.com/cposupport/swindex...y=8&Submit.x=9] nimic - apasati si pe linkuri daca aveti impresia ca e ok (lui ii trebuie pt Win98). Ma rog, cred ca intrebarea e evidenta: are cineva idee unde-i gasesc omului driver pentru asta? Se pare ca ar trebui folosit numitul PhotoImpression in scopul asta dar habar n-am - in fine, sper ca aveti vreunul vreo camera HP (poate am mare noroc s-o aveti chiar pe asta) si sa ma lamuriti si pe mine cum e treaba. Multumesc anticipat, si chiar in avans! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 | http://www2.driverguide.com/uploads/uploads12/6760.html - alte drivere de win nu stiu, cele de linux sunt disponibile free. Oricum, situatia este absolut penibila: HP nu ofera drivere pentru modelul acesta, trebuie sa cumperi cd-ul cu drivere, costul fiind de "doar" 21$. "Makes mental note : never buy HP".
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Deah, mai spunea cineva - p'aici pe undeva - ca la fel a fost si in cazul nu stiu carui scaner produs tot de HP. Rahé !
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucuresti |
mike, merci mumos - i le-am trimis - sper sa-i foloseasca. Oricum, e primul link consistent pe care-l primesc - si nici n-am gasit decat complaints ca nu exista drivere cautand pe Google. S-au tampit astia, eu chiar aveam incredere in ei...
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |