![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | The Bat problem
Cum fac TheBat sa sterga mesajele de pe server pe masura ce le aduce? Intampin urmatoarea problema:Am 150 mesaje in mailbox de pe yahoo.com.Dau "get new mail".Imi aduce 120 si apoi se rupe legatura.Ma conectez din nou si am tot 150 mesaje in mailbox in loc de 30 Daca TheBat nu poate asa ceva ce alt client de mail poate ? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Nu am spam, am peste 100 mesaje zilnic pt ca sunt abonat la niste liste | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Este din cauza serverului, nu din cauza clientului de e-mail! Daca The Bat! Nu merge, nu stiu care alt client ar fi mai bun! ![]() P.S. Dupa cate stiu eu exista posibilitatea la liste sa primesti rezumate... nu cred ca ai timp sa citeste 100 de e-mail-uri\zi
__________________ Nu am voie cu linkuri in semnatura. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Mda... cred ca am eu solutia Ia vezi tu asta : PP MailCheck 1.0 .. e FREE si cred ca asta cauti de fapt A ? E bun ?
__________________ n/a | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Mailcheck nu vad cum ma poate ajuta, sau era o gluma ? | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
NU era o gluma.. daca primesti 200 de mesaje.. poti sa le vezi FARA a le aduce pe toate acasa cu The Bat ! Asta era ideea.. poti crea filtre, astfel incat The Bat va aduce acasa numai ce vrei..etc. Sau poate nu am inteles bine ce vrei ? I give up
__________________ n/a | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
EvilChelu: corect, telnet 110, dar mai intai telnet 25 ca sa trimit mesaj de proba ![]() sirdream: pai eu vreau sa le aduc pe toate si ma enervez ca aduc jumate si apoi din nou jumate si apoi 3 sferturi dupa cum ii vine lui romtelecom si xnet sa-mi intrerupa linia.In final ma aleg cu 2-3 copii din primele mesaje si nici o copie din ultimele Si cu TheBat am optiunea sa primesc doar headerele si sa sortez ce vreau sa aduc si ce nu | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mai deci am the bat si acasa si la servici ideea este ca de acasa nu am mai intrat de 2 saptamani iar la servici intru zilnic cu el vreau sa stiu cum pot sa fac sa imi import doar mailurile noi adica eu la servici am plecat cu o copie identica a the batului de acasa si acum vreau sa fac diferenta de mailuri Un fel de syncronizare
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
mai eu am versiunea 1.47 Halloween edition aici zice ca Quote:
ma gandesc ca poate nu exista in versiunea mea ... hellp ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Aici gaseshti sigur solutia, intrucat este canalul de discutii cu "oficialii" care au facut TheBat: www.mail-archive.com/tbbeta@thebat.dutaint.com Iar aici gasesti ultima versiune de TheBat! (beta): www.ritlabs.com/the_bat/beta.html | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Singurii clienti de e-mail ce pot lua mesaje de pe HotMail sunt Outlook Express si Oulook XP !!!! Sorry !!!!
__________________ Nu am voie cu linkuri in semnatura. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |