![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| probleme cu adminu' meu, plz help
M-a scos din sarite nea Administratoru meu de la serviciu si vreau sa i-o fac. Numitu' imi instaleaza un program de managiuit computeru' meu si se joaca cu nervii mei.Un fel de troian remote si server.Buba ie ca il instaleaza prin retea printr-un port si se instaleaza singur, fara vreun clic pe exe sau ceva de genu. Il mai gasesc din cand in cand in add/remove (netware sau asa ceva). Nervii m-au lasat ca omu se baga prin tot calculatoru meu si trece de protectiile care le am (i.e. fishiere ascunse, etc) + ca ia controlu' la mouse, deschide cd-ul etc. Invinuitu' rade ironic ceea ce ma face sa cred ca e un pic paranoic. Nu exista vreun program care sa ma faca sa controlez instalarea programelor, sau ceva de genul asta? Astept ajutor. Thanx
__________________ I wish that all the people in the world would understand that money can be printed, but family and friends cannot. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Solutia problemelor tale este un firewall si mai exact Zone Alarm ! ![]() Daca nu ai un computer performat iti recomand si Kerio Personal Firewall (fostul Tiny PFW) Amblele sunt gratuite si le gasesti AICI Firewall-ul o sa te intrebe pentru fiecare program daca il lasi sa comunice cu exteriorul. Raspunde cu DA doar la programele uzuale ca IE, clientul de e-mail, Explorer.exe etc. Refuza acesul in afara oricarui alt program care nu stii ce face sau care stii ce face, dar care n-ar trebui sa se conecteze la internet\retea. Iti garantez ca adminu tau va face spume... Computerul tau nu va avea nici un port deschis deci va fi invizibil pt. programul de Remote Administration
__________________ Nu am voie cu linkuri in semnatura. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ce Administrator de retea este ala daca se comporta ca un pusti de 12 ani care descopera ce este acela un Troian? Eu nu am mai auzit de asha ceva, ca un user sa isi instaleze un firewall sa se apere de administrator La ce firma lucrezi?
__________________ Chembro Gaming Bomb(350W,PFC) | AMD Barton 2500+@3200+(11x200) | 512DDR Kingmax PC3200 | Asus A7N8X-E Deluxe | Seagate Barracuda SATA 7200.7 | Thermaltake Vulcano 9 | Gainward 6600 GT | Samsung SyncMaster 915N | Creative Audigy2 | Altec Lansing ATP5|Cd-Rw LG 24x/10x/40x | Asus Dvd-Rom 16x/48x | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ca Administrator de retea, e liber sa puna un program de Remote Admin (nu Troian sau alta jucarica de gen), in ideea ca e nevoie de asa ceva. Ca se baga 'peste tine' si iti face tot felul de 'glumitze', nu dovedeste decit ca-i cam idiot. Ia-l la intrebari, zi-i una-2 de mama, cadelnitza, anafura si dumnezei, si, in primul rind, pune-ti un firewall si da-i cu tifla dupa aia. La o adica, vorbeste si cu Sefu'™, sa-l ia la refec, daca tu nu ajungi sa-l rezolvi. Nu-i normal pt. un admin serios sa faca asemenea timpenii. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |