Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-06-2009, 03:12   #1 (permalink)
Registered User

aristik's Avatar

Unhappy help problema windows

salut si sper sa fi postat unde trebuie. De vreo 2 zile am o problema cu windowsu' vista pe laptop. Mi s-au schimbat icoanele pe desktop in sensul ca acestea arata ca in poza din atasament. Pe langa asta daca incerc sa instalez/dezinstalez orice aplicatie primesc eroare #65535. Nu pot sa dau restore si nici recovery pentru in my computer daca dau click dreapta nu imi apare nimic. (the page failed to load). Am citit despre respectiva eroare pe net si din cate am vazut are ceva legatura cu installeru' de la windows. As vrea sa stiu daca are vreo legatura cu faptul ca am vrut sa dezintalez programele cu teme (sa revin la tema initiala), ca asa vazusem pe un site si cel mai important, cum as putea sa rezolv problema .. in masura in care nu imi doresc sa pierd informatiile de pe hard. Daca totusi nu se poate altfel, ce ma sfatuiti... in afara de formatare .
Pun si 2 linkuri cu problema discutata si exprimata altfel (doar ca fara rezolvare evident) si sper sa gasesc o rezolvare soft a problemei
mersi.

Error Message "File System Error (65535) - Vista Forums

File System Error 65535
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	poza desktop.jpg
Views:	60
Size:	129.6 KB
ID:	490122  

aristik is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 05:57   #2 (permalink)
[RO]

cartus's Avatar

Felicitari, ai de reinstalat vista! Asa iti trebuie daca te joci cu temele!

cartus is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 15:32   #3 (permalink)
Registered User

aristik's Avatar

pai faza era ca doar revenisem la tema initiala si pur si simplu s-a intamplat ce am zis . Incercasem cu dvdu de vista sa instalez (peste deci) si in timpul instalarii a zis ca lipseste nu-stiu-ce fisier de pe dvd (e original ). Deci daca stiam cum sta treaba cu temele nu ma mai bagam de la inceput.. Adica wtf? de ce se intampla asta, stie cienva?
Totusi s-a rezolvat. Am incercat treaba aia cu sfc/ scannow si in win imi cerea administrator (pe care nu puteam sa il optez cand intram in cmd), dar a mers in safe mode spre mirarea mea. Chiar am fost surprins sa vad asta, da e ok acum. thx anyway

aristik is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 23:55   #4 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

stiu ca nu e amuzant cand pica windowsul, dar... o eroare cu nr 65535. da' ce, era o eroare pe 16 biti?

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules