![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| help! program de custoum-izare desktop
fratsilor,am shi io mare nevoie de un progam,link,ceva sa'm protejez desktopu,in sensu ca am vazut la unii ca apar doar icoanele depe cearceaf,nimic altceva-adica practic nu posa accesezi hdd-urile,doar icoanele programelor existente pe desktop;nici macar "start"-u nu'l are dela o vreme e la moda stergerea la gramada de fishiere,aleator ((num trebuie decat vreun link sau numele exact al vreunui program mersi
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Tweak98 nu e suficient? http://users.forthnet.gr/ath/msteven...ll/tweak98.zip
__________________ Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Incearca un soft de contorizare folosit in sali de jocuri. In general intri ca administrator si tai o tona de servicii (poti sa ascunzi de la icoane pana la drive-uri, poti sa lasi icoanele dar sa nu faca nimic la dbl-click, poti sa dezactivezi CTRL+ALT+DEL, etc...). Nu pot sa-ti dau nume ca fac reclama "mascata"... In plus, te inteleg, ca stiu cam ce se intampla prin icafe-uri, prezentari it, etc... Daca ar putea omu' sa-ti seteze parole prin bios, dupa care sa-ti rada comand.comu', sa-ti inverseze click de stanga cu click de dreapta... sa dea CTRL+ALT+DEL la fiecare tasta... Windowsu' e frate cu romanu'. Daca nu are bani sa-l cumpere, macar sa invete sa-l faca varza... lolz
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
mersi de ajutor ,pentru cei care au intseles problema (båshcålioshii(halitorii de posturi) orcum n-aveau cunså rateze ocazia,da sunt in grafic) Am pus Winboost-u da e un fel de "Security Administrator",il aveam mai demult da nu l-am folosit cå multe chestii erau doar pentru w98,eu mai am (inca) 5 sisteme cu licentå w95.Winboost-u e parca mai bun,macar in privintsa asta Da' tot e o chestie pe care nu pot s'o fac:dau "Hide all drives",da nu'mi ascunde "c"-ul,nici in Winboost,nici in Security Admin Ptr. pussymick : duroane dela 750 in sus ,15 buc shi 3 celeroane 733-800,toate cu windowse,server p200 tot cu win cum spuneam,mersi
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |