![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Placa de sunet soundmax
Am achizitionat de curand un sistem pt internet . Placa de baza e ASUS k8v-mx, si vreau sa imi instalez placa audio . Am cd de instalare si am si versiune de pa site Asus . Dau sa instaleze , si la final ..... DRIVER NOT FOUND. Am facut ce am facut , am piscalit si daca inainte nici macar nu vedea placa acum , sistemul zice : Found new audio hardware si incerc sa instalez dar nu ma lasa . Va rog sa ma ajutati care stiti mai bine ca eu innebunesc . Mentionez ca am in BIos La placa audio Enabled . A mai patit cineva asa ceva? Va multumesc
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Daca OS este WinXP trebuie mai inati sa instalezi Microsoft UAA si numai dupa aceea poti instala driverul pt. sunet. Mai apoi downloadezi si instalezi manual driverul > asta <.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | DA
Am facut tot ceea ce ai zis si nimic. mi-a dat linku pe mail ,am extras si apar niste fisiere cu language, , dau pe fisierul ru , apar alte doua fisiere , dau click pe ambele , instalez alea si apare ceva chestie cu semnele intrebarii si xp , apoi instalez manual driverul placii audio , si zice ceva de genul "audio driver file does not support , your computer hardware". . Mentionez ca imi apare din nou , chestia aia ca a gasit audio hardware , dar nu pot sa instalez nici cum. Nimeni .... nici o solutie? Eu nu ma pricep , dar chiar nimeni? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Deci nu stie nimeni ce e de facut cu placa aia sa am si eu sonor la calculator? Last edited by maryus11; 22-06-2009 at 13:28.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Ajutor
Va rog frumos sa ma ajute daca poate cineva cu problema mea , ca am tot cautat si nu rezolv nimic. Am cd cu driverul original , l-am si dat jos de pe net , despachetez , instalez ...... zice : "Driver not found, reboot your sistem and try again later. Mentionez ca am o placa video incorporata si o placa de baza Asus K8v=MX.. Ajutati un om nervos cu nervi ))
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Incearca o reinstalare de Windows si pe urma incearca sa instalezi din nou ...
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |