![]() |
| | #10 (permalink) | ||
|
pet... ca sa le arati si tu peste 50 de ani nepotilor tai ce stii sa faci :P start - run - regedit - ok HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run si vezi ca tre' sa ai acolo un KEY cu deepFREEZE asta al tau. Btw, mai da o tura pe la orele de engleza... ar putea sa te ajute pe viitor.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Acum orele de Engleza si info se suprapun. Deci....INFO ! Am aflat ca mi-o dat totusi 2 de 10. Grr.....asa mai mere. Dar tot ii fac eu ceva. Oara cu DEEP FREEZul activat mere sa copiez ? Ca-i bag ceva Surprize Surprize . Ultima oara am copiat in START > ACCESORIES > START UP un *.bat care stingea calcu. Si peste 2 zile ma trezesc ca tot calcu e formatat.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
he! iti cere parola de admin daca vrei sa-l dezinstalezi. ai reusit pana la urma sa nu-l mai incarce la startup? daca nu e in registri la HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run sau HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Runonce ... poti sa incerci sysedit (pen` win95) la win.ini si vezi ce load= acolo | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
In registri nu e nimik. Faza e ca are un fisier in C:\ cu autorun. Si e fix Deep Freezul. Oricum noi facem BETA TESTING la DEEP FREEZ. Dam.....stergem tot....resetam......nu mere ? iara.....si tot asa, doar doar se strica odata.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
PET^ daca iti da voie la comand prompt only, poti sa faci orice... boot de pe o discheta... poti modifica orice fisier. ...............................in principiu................................. autoexec.bat win.ini (load= ...) startup (C:\WINDOWS\Start Menu\Programs\StartUp\) registri HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run sau HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Runonce | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |