![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | soft - decodor HBO
SCURT SI LA OBIECT!! cred ca multi dintre noi dispunem pe calc de TV TUNER. intrebare: Nu exista soft care sa decodeze bruiajul, sau decalajul sunet-imegine pe care astia(Statiile CATV) il realizeaza? Stie cineva de asa ceva? Ar merge? thx | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
treaba tine de radiofrecventa, mult inainte de decodarea semnalului PAL, si se situaza undeva in banda sutelor de MHz ( in functie de canalul alocat ), unde nu actioneaza softul tunerului, ci filtrele analogice "trece banda" de la intrarea selectorului de canale iar la modelul mai nou de codare , e inversata pur si simplu polaritatea demnalului video | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
se poate, dar nu din soft ! nici o linie din softul tunerului nu poate modifica ceva in filtrele de intrare din selector ! , acestea sunt pur ANALOGICE, trebuie sa le strambi cu surubelnita ! . Abia tensiunea de varicap ( Osc local si freq. intermediara ) sau frecvanta PLL ( depinde de tipul selectorului ) sunt modificate in pasi printr-o comanda soft, dar e prea tarziu ! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
>Pai mai oameni buni, daca este pentru RAI1 si 2, de ce nu ar exista si pentru HBO ? Sunt sisteme diferite. >Si eu cand am spus soft, nu m-am referit in mod special la softul tunerului. Atunci la ce soft te referi?
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
>orice alt soft care sa ruleze in paralel cu softul TUNER-ului, si sa frece frecventele astea sa vada castanel HBO. Incearca sa intelegi : NU se pot atenua frecventele prin software. Mir ti-a explicat foarte clar; reciteste-i raspunsurile.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Eu personal am inteles ca se poate. Nu am testat... Verificati pe site-ul asta: http://www.netzagent.com/freetv . Nu ma pricep la germana, iar site-ul este complet in germana... Bafta..
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Ma la noi nu se poate pt ca semnalul HBO nu e codat ci e bruiat de un alt semnal care e suprapus peste semanlul util si i-ti da cioacele alea pe ecran. Iar tunerul ala indiferent de softul pe care il pui nu stie sa faca diferenta dintre semnalul bun si ala rau. Capisci? | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Pai afara e altfel codat semnalul. Monky daca ai avea cea mai vaga notiune despre electronica nu ai mai spune treaba cu un tranzistor doi. Nu e cazul meu dar ai primit raspunsul unor oameni care chiar se pricep la electronica. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
frecventele nu ar fi o problema. din dscaler setezi de la 1.00 la 900.00. daca caut foarte fin cu dscalerul aproape ca prind HBO albnegru si cu foarte putine interferente. eu am desfacut decodorul hbo ca sa-l repar (al dracu surub ca nu mai statea bine) si e o chestie nasoala... o spirala in centrul cariua trebuie sa pui surubul. chestia asta nu cred ca se face lejer prin software. de cand mi-am luat tunerul am tot cautat pe net asa ceva... dar nu am avut succes.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Poate acum au inteles si ceilalti de ce nu se poate. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Cu toata stima si consideratia , nu pot sa dau prea multe amanunta ca nu prea pricep cum dar am vazut cu ochiu' la unu care dupa ce a facut nust' ce modificari pe tuner a construit un soft cu ajutorul caruia putea vedea orice canal codat sau bruiat vroia , deci cumva se poate numai ca nu tine doar de soft ci si de hard .... ( asta era concluzia )
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |