![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| help wind xp
salutare, am deschis threadul asta pentru k m-am impotmolit nitel vreau sa instalez windos xp pe un laptop hp pavilion dv5-1120eh si nu reusesc,bootez de pe cd cu windoza si cand ajunge in momentul cu starting windows, ba imi zice k nu gaseste hdd ba imi da ecranul albastru cu o eroare. am inteles k este posibil sa aibe ahci. am incercat sa integrez driverele ahci de pe cd laptopului in windows si tot aceleasi erori imi da. v-as fi recunoscator daca a-ti putea sa ma ajutati intr-un fel, nu bag linux pentru k il foloseste si prietena ma kt timp sunt la serv si joaca sims.. va multumesc si sper sa o scot la capat
__________________ Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat".(art19 din Declaratia Drepturilor Omului) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu stiu exact bios-ul laptopului de care zici, dar vezi daca ai o optiune de genul s-ata mode. Acolo nu trebuie sa fie AHCI sau Native. Sau vezi daca ai S-ata native mode, o pui pe disable. Daca nu, vezi ca nu ai integrat cum trebuie driverele in kit-ul de win.
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ok, o sa ma uit, cretud ai putea sa imi dai un link catre un tutorial ok despre cum sa integrez driverele, e posibil sa nu le fi pus ok, nu este primul wind pe care il fac asa ....dar nu se stie niciodata, mersi adyaero si cretud pentru sfaturi....a si avea vista home pe el knd l-am cumparat
__________________ Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat".(art19 din Declaratia Drepturilor Omului) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
__________________ Chieftec CX-03, CoolerMaster Real Power M620, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, MSI HD4890 OC 1GB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW Samsung 22x, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |