![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
1. Cum scot poza aia cu wellcome din windows xp ? 2. Am 2 harduri, unu de 40 gb si unu de 8,4 gb. Pe cel de 40gb am 2 partitii , una de 4gb si una de 36gb. Partitia de 4gb e C , hardu de 8,4 e D si partitia de 36gb e E. Cum fac sa schimb intre ele literele de la ultimele doua ? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cum scot poza aia cu wellcome din windows xp ? -Control Panel - user accounts -Change The way users log on or off - debifezi use Wellcome Screen Cum fac sa schimb intre ele literele de la ultimele doua ? -Hmmm nu prea am inteles intrebarea
__________________ Chembro Gaming Bomb(350W,PFC) | AMD Barton 2500+@3200+(11x200) | 512DDR Kingmax PC3200 | Asus A7N8X-E Deluxe | Seagate Barracuda SATA 7200.7 | Thermaltake Vulcano 9 | Gainward 6600 GT | Samsung SyncMaster 915N | Creative Audigy2 | Altec Lansing ATP5|Cd-Rw LG 24x/10x/40x | Asus Dvd-Rom 16x/48x | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pentru intrebarea 2 cauta prin "arhive" ca mai este un topic de acum cateva luni care spune exact ce te intereseaza pe tine.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |