![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | Domeniu free
Caut si eu asa ceva FREE dar vreau sa fie chiar domeniu asociat ip-ului meu fix si nu o simpla redirectare cum face de exemplu www.dk3.com Deci imi trebuie un domeniu pentru ip-ul meu unde o sa am web, mail, etc. Am inteles ca www.myip.org avea ceva de genul asta dar acum nu mai e Stiti daca mai ofera cineva ? Mersic | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
Am uitata sa spun ca e pentru linux, fiindca am vazut ca unii itii dau domeniul printr-o cerere care o faci la ei cu un program de win (pentru cei cu ip variabil -dial-up) Asadar ceva care sa mearga nu numai pe win | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
thx am fost ,am inregistrat, am luat script La ei pe Dnip whois server daca bag numele care tocmai l-am luat zice ca e chiar ip-ul meu, in schimb daca dau ping pe respectivul nume nu raspunde ip-ul meu zice ca e 216.148.221.150 care in mod sigur nu e ip-ul meu .Daca rulez scriptul lor zice ca totul e in regula si zice ca numele care l-am ales este asociat ip-ului meu Dureaza mai mult pana actualizeaza serverul lor de nume? Si mai e o chestie: eu am ip static.Se supara pe mine la faza asta?Trebuie sa rulez in cron scriptul lor? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |