![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Bucuresti - Dr.Taberei |
Poate va ajuta asta VirtualDub download (at SourceForge) - virtualdub.org Gratis,mic,usor de folosit | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
titrarea e separat(asa e la avi).cum se poate pune ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- titrarea e separat(asa e la avi).cum se poate pune si ea ? Last edited by busila; 25-06-2009 at 13:24.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Incearca The Film Machine. Ghid.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Sincer nu's ce sa zic. Eu am folosit The Film Machine doar o singura data ca sa-mi transform filmuletul din camera video in DVD. Rezultatul a fost OK dar dupa aia am trecut direct la XviD pentru ca diferentele sunt zero intre mpeg2 si XviD (cel putin pe plasma mea si ochiul meu). So VirtualDub FTW for me. ![]() Nu stiu cum arata avi in DVD, incearca ca n-ai de pierdut decit o ora-doua ca sa vezi ce iese.
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
te complici mult cu altceva; foloseste ConvertXtoDvd, este intuitiv si extraordinar de usor de folosit. titrarea ti-o poti ajusta ca marime, culoare, asezare dupa bunul plac. cu o configuratie decenta nu dureaza decat o ora. atentie: srt sa aiba acelasi nume ca avi in acelasi folder cand incepi conversia.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |