![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Cum se poate trage un film de 800MB pe un CD de 700 MB?
Ma scuzati daca s-a mai discutat problema... Am vazut CD-uri cu filme in format mpg, CD de 80 de minute/700MB iar filmul are 800MB. Stiu ca cel care le-a facut a avut o imagine (sau cu clone CD). Pe mine ma intereseaza cum se face o astfel de imagine, cum se pot trage 800MB pe un CD de 700. Mi se pare un overburning cam exagerat, adica daca incerc sa trag cu Nero pe CD-uri Dvision sigur fac CD-urile praf. Deci cum ???? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
1. Cred ca e copie dupa DVD, insa e un mpeg cam ciudat. L-am vazut doar dupa ce am instalat elecard. 2. Unde gasesc cd-uri de 90 sau 99 min? Cam cit costa ? 3. Cum fac un video CD cu Nero? Ca e cam ciudat meniul ala la video CD... se poate crea doar o imagine de videoCD sa vad ce dimensiune va avea? Ar mai merge sa-l fac divx dar se vede sticla si e pacat de el sa-l codez anapoda pe un pentium la 700... dureaza si mult. Ma enerveaza ca stiu ca se poate si pe cd de 80. Dar cum mama lui ??? Fisierul se numea aviseq... d-aia zic ca e ceva gen dvd. Sau o fi fost video CD??? Offtopic: pe un CD d-asta Dvision vi se pare exagerat un overburning de 707/700 MB ? Si la ce viteza sa scriu CD-ul (de obicei le scriu la 16X, dar parca nu m-as risca la un overburning... am auzit ceva de 4X) | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
N-o fi greu, dar cind ii dau videoCD imi apar niste directoare pe CD si nu stiu unde trebuie sa-l bag...in ce director. Trebuie redenumit fisierul in "aviseq.dat" sau pot sa-l las cu extensie mpg? Si daca bag optiunea de videoCD nu mai vrea sa-mi simuleze o imagine sa vad cit iese de mare. Optiunea "Write" nu mai e accesibila pt. Video CD, cu virtual recorderul activat. Hai ca mai citesc helpul poate mi-o pica fisa... sint cam zgircit si nu vreau sa-mi paradesc CD-urile mele Dvision ![]() Cu overburningul cum ramine... se strica CD-ul pt. 7-8M in plus, mai poate fi citit? Voi n-ati incercat? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
1. Ma da greu e....cand iti apare fereastra de New Compilation selectezi video-cd, dai New si-ti apar 2 ferestre : Video 1 si File Browser... La Video1, sub arborele cu directoare e o fereastra goala care are mai multe rubrici: Track/Title/Duration etc In acea fereastra faci "drag-n drop" la fisierul tau MPG. Denumirea o face el automat. Nu trebuie sa faci nici o simulare ca vezi jos pe bara cam cat ocupa. Daca vrei sa stii exact cat ocupa te duci la File->Compilation Info. 2. Pe un CD bun de 700 MB ai putea sa tragi si 715 MB (eu atat am tras maxim fara probleme). Daca faci overburning pui viteza pe 8x sau mai putin | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
Hawkie sint un idiot! ![]() Eu ma uitam sus la fereastra cu directoare si nu vedeam ditamai locul sub ea unde trebuia sa aduc fisierul!!! Merge brici!!! VideoCD-ul creat astfel e vazut si de DVD! Mi-ar mai trebui un link la un powerDVD, ca am un WinDVD mai vechi si nashpa. Dar il caut eu pe la baieti! THX a@ot!!! | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |