![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Cine stie e tata lor !!!
Problema: - retea careia i s-a restrictionat accesul la internet, pot fi vazute doar unele site-uri. Intrebare: - poate fi fentata? Bibliografie.....spune-ti ce trebuie sa stiti ca sa raspundeti la intrebare.... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| offtopic as usual...
sa intelegem ca Peke "sare din floare-n floare"? ![]() Diavolu' tazma... err Carpatic incearca sa dai foc serverului prin care iesiti
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Re: Cine stie e tata lor !!! Quote:
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
nu prea ma pricep nici io, dar, poate daca ai folosi vreunul din ip-urile nerestrictionate pe post de server. adica sa vorbestii cu cei de acolo. Acum depinde, zi si tu ce fel de siteuri, doar cateva, sau doar unele categorii.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
intrebarea e daca sa restrictzionarea il opreshte sa vada anumite site-uri (xxx de ex) sau il lasa sa vada numai numite siteuri.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
haha... paharul jumatate plin sau jumatate gol? ![]() probabil ca se refera la acces-ul restrictionat pe toate adresele in afara de cateva. Altfel nu se mai plangea atat... ca pe proxy-uri nu gasesti XXX
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Ivan: - administratoru' nu bea, nu fumeaza si cred ca nici nu..... Slayer are dreptate... am posibilitatea de a naviga pe unele site-uri, doar romanesti....nici nu vreau sa spun ce boring e....noroc ca e si computergames intre ele.. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Deci: nici macar nu stiu pe ce site-uri merge (exista vro' posibilitate sa aflu? exceptand cautarea nume cu nume) dar iata cateva: ziua, femeia, home, rds, libertatea si cam atat am putut sa aflu..deci este cineva printre voi care sa ma poata ajuta sa zburd prin lume???...stiti cum e stai doar pe 10 siteuri??
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |