![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Soft pt Ipod
So, de curand mi-am luat un apple ipod 160gb. Pana aici toate bune, problema apare cand vreau sa pun muzica pe el. Am mai citit pe alte threaduri si am ajuns la concluzia ca imi trebuie Itunes. Ok, am pus itunes pe PC, dar cum pun muzica ? Explica niste oameni acolo si teoretic ar fi usor insa nu si in cazul meu. Nu imi pot da seama care e procesul prin care se pune muzica pe ipod, care e procesul prin care se sterge muzica care este procesul sa formatez ipod-ul. ( vreau sa spun ca am reusit tote astea insa nu am nici cea mai vaga idee cum ) Astept un reply cu raspuns. Merci
__________________ Doar oamenii prosti se plictisesc ! Decat sa traiesti degeaba mai bine mori pentru ceva ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Daca faci un playlist in itunes si conectezi ipod-ul la calculator atunci incepe sincronizarea dintre itunes si ipod. Melodiile care sunt in playlist-ul itunes-ului se transfera in ipod. Daca steri o melodie din playlist-ul din itunes la urmatoarea sincornizare o sa dispara melodia din ipod.....
__________________ Linux aaaaa!....! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu pun in al meu cu Winamp, este mult mai usor si nua complic cu iTunes. Si daca ma duc pe undeva cu el , majoritea au Winamp si nu trebuie sa mai instalez iTunes de fiecare data.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cel mai bine pui RockBox, simplu de instalat,poti reveni la softul original doar cu un click, nu ai nevoie de nici un program sa pui melodiile ( folosesti copy paste ca la orice player mp3), citeste flac-uri, iti poti face singur setarile pentru sunet...si multe altele .Eu il folosesc pe un ipod video 40g si n-am probleme\m/
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ To all the Chinese children who made my iPod, Thanks! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |