![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Salut. In aceasta seara am terminat un tutorial in care se explica foarte bine realizarea unui desen foarte usor. Tutorialul contine la fiecare pas cate un screen shot cu rezolutia cu rexolutia de 1280x960 plus cate o mica explicatie la fiecare pas, in total sunt 37 de pas, destul de multi avand in vedere dificultatea desenului. Daca va fi primit cu succes acest tutorial, intentionez sa mai fac cateva, avand in vedere ca sunt in vacanta, am ceva timp la dispozitie. Tutorialul il puteti gasi pe Tutoriale Autocad , deasemenea pe blog mai sunt si 8 tutoriale video, dar nu sunt deloc multumit de modul in care am explicat in interiorul tutorialelor. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Felicitari. Este realizat chiar OK ! Eu zic sa continui si cu altele daca ai timp.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
Va multumesc pentru incurajare, astazi pana pe la ora 22:00 sper ca o sa mai termin unul, asa ca "Tineti aproape" .Pentru tutorialul anterior am facut si o prezentare Power Point , intati pe blog pentru a o descarca. Daca aveti intrebari legate de tutorial sau despre autocad in general nu ezitati sa ma intrebati. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Salut. Am mai realizat unul, acesta este un pic mai lung ca celalalt, are in total 55 de pasi, motiv fiind ca in acest tutorial aplicam mai multe comenzi fata de cel anterior. Am facut si pentru acesta o prezentare power point si am refacuto si pe ce-a a primului tutorial pentru ca era foarte prost organizata, am pus cate un link de download pentru fiecare prezentare. Sper sa fie de folos. Toate cele bune si va astept cu intrebari pe acest post. Primul tutorial Al doilea tutorial Last edited by avatare24; 02-07-2009 at 00:10.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Pt. a II-a oara FELICITARI ! Le-am trimis link-ul catre blog-ul tau si unor prieteni care sunt chiar interesati de asa ceva si sper sa le foloseasca.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |