![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
Total Commander 6.02 Beta 3 http://download.betanews.com/downloa...dr602beta3.exe Changes in Current Version: Added: Specially sorted totalcmd.inc for internal commands as proposed in the Total Commander forum Fixed: Regular expressions: catch crash in regex library caused by string ^?? Fixed: Enter on LNK files to files not working with TabEnterDirChange>0 Fixed: Sync tool: No delete before copy for files on file system plugins or ftp Fixed: Increased limit of commands in totalcmd.inc from 250 to 350 Added: Cursor right in inplace rename will put cursor directly after selection Fixed: Inplace rename (Shift+F6) will now always select the entire directory name regardless of the RenameSelOnlyName option | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
A aparut o versiune noua la programul meu favorit de contorizat dial-up, RTCM 3.0. Versiunea 3.0 -Programul salveaza automat starea conexiunii, astfel incat in momentul in care programul se intrerupe in mod anormal (de exemplu daca se blocheaza calculatorul) datele referitoare la ultima conexiune nu se pierd! -Programul are un nou "look" (XP-like). -Fereastra cu informatiile despre conectare a devenit transparenta (transparentza este reglabila din optiunile programului) -Toate referintele la USD au fost inlocuite cu euro (urmand exemplul Romtelecom-ului )-Acum pe pagina cu costurile apare si costul in lei fara TVA (adica exact asa cum apare pe factura Romtelecom, la rubrica "Acces special Internet") -Bugfix: paritatea leu/USD (mai nou - euro) nu se salva la inchiderea programului, trebuind reintrodusa de fiecare data manual. Problema a fost rezolvata. ps: la mine nu a mers dnl cu flashget-ul, am dat save target as.... | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
| Nero 5.5.10.56 Nero 5.5.10.56 - 19.2Mb
| |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
cica total commander 6.02 final: http://www.softpedia.com/public/cat/7/7-3.shtml | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
sunt amandoua si e bine. eu nu am instalat niciodata 6.x si nici nu planuiesc, in viitorul apropiat.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
sper ca nu l-a mai pus nimeni Se numeste The Core Media Player si face tot! Veti uita repede winamp, divx, windows media player sau powerDVD daca-l instalati. Sunetul este superb! Cat despre imagine ... va las sa constatati singuri... Suporta formatul MKV care este de-a dreptul uimitor!!! Se apropie de calitatea unui DVD. il puteti descarca aici aaaa! era sa uit E GRATUIT! marfa ! | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
MKV este suportat de orice player dshow (AIW Player, MPC, WMP, etc) daca se instaleaza filtrul respectiv - available si in AIW Player Components Installer ( http://fightersoft.openvision.ro/mod...download&cid=1 ). Pe PowerDVD nu poate sa-l inlocuiasca decat versiunea commerical. Imaginea este identica ca la orice alt player - foloseste directshow. Conteaza ce filtre folosesti.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Quote:
![]() n-am zis ca e mai bun decât AIW mi-a placut in mod special faptul ca ai posibilitatea sa-i spui sa-si faca singur (lol ! ce fraza ) update fara sa mai instalezi 700 de codecuri sau filtre...cu alte cuvinte easy to use ... acu' ramane de vazut cat de performanta e aceasta functiune... mai vb... | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
Lol, man. I was merely explaining that it doesn't have any ground shaking features... nu faceam o comparatie. Sorry daca am dat impresia asta. ![]() Pe un sistem empty daca instalezi vobsub, ac3filter, ffdshow, matroska splitter poti sa vezi absolut toate filmele posibile (adica tot ce se gaseste in AIW Player Components Installer - care tocmai l-am updatat cu noua versiune de ffdshow). Nici macar nu trebuie sa instalezi divx sau xvid. Atentie - doar vizionarea filmelor este posibila, pentru encoding trebuie instalate codecurile adecvate - dar putini se ocupa de asa ceva. Marea majoritate care nu fac nici un fel de encoding se complica sa instaleze toate packurile de codecuri care le trec prin mana, singurul rezultat este distrugerea sistemului.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Quote:
ideal ar fii sa ai un singur lucru care sa gereze tot ... sper ca va aparea intr-o zi. | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Cand am aparut eu, discutia era lamurita demult, intre 2 priceputi. Mi s-a parut totusi ca trebuie sa apar onoarea a 2 corifei Power DVD (scris clar, ceea ce nu-i adevarat, cum a remarcat stargate, decat cu versiunea Premium, pe bani) si MV2 Player gigantul gratis (mai e si BS printre subintelesii invinsi ai lui Core...). Eu l-am dat jos pe Core, cum ai zis, dar mi-e teama ca acolo ramane...jos. E ca un ciclist care are mult de urcat.
| ||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
FlashGet 1.6 Beta 1 Quote:
| |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
maska: nu mai e acolo. Şi orice site ce apare la search pe google, tot către acea adresă fac referire... Nero Burning ROM v6.3.1.6: http://www.cd-rw.org/software/cdr_so...tions/nero.cfm sau ftp://ftp.nero.com/Nero6316.exe Dar se pare că nu se poate downloada...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |