![]() |
| | #762 (permalink) | ||
|
Eu folosesc filehippo.com pentru scanare de update-uri. Sunt cateva programe pe care nu le vede cum trebuie (posibil din cauza ca am redenumit Program Files) si alte cateva care nu sunt in baza de date, dar per total face treaba foarte buna.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #763 (permalink) | ||
|
Gom Player 2.1.15.4610 - GOM software - Free, Simple, Light, It just plays! - GOM Media Player, GOM encoder | |||
|
| | #765 (permalink) | ||
|
Facea figuri cu CUDA. L-am testat cu 182.05 beta (nu exista driver NV final care sa suporte accelerarea hardware cind aparuse 1.9.0... intre timp a aparut) si era all blocky and stuff in 1080p-uri. Accelerarea hardware mergea (sub 10% used in 1080p). Am citit pe forumurile lor ca ar fi o problema recunoscuta de ei. Intre timp, tot DXVA rules
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #766 (permalink) | ||
|
CDBurnerXP 4.2.4.1235 - CDBurnerXP: Introduction and News | |||
|
| | #767 (permalink) | ||
|
ar mai fi şi ATI Catalyst 9.2.
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| | #772 (permalink) | ||
| Ati Catalyst Drivers 9.3 XP . Suport îmbunătăţit pentru 4870 cică. Nu garantez nimic.
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| | #779 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #780 (permalink) | ||
|
niste up`daturi la windows? tx
| |||
|
| Advertisment | |