![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Re: DirectX 8.1b (26.06.2002) Quote:
IMHO
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Nero 5.5.9.0
03 Iulie 2002: ftp://ftp.nero.com/Nero5590.exe | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Apropos de primul post al lui godkzn... Iata si un link spre un FOARTE FOARTE bun program de monitorizare a temperaturii procesorului... si nu numai. Stie sa citeasca si temperatura HDD-ului, daca acesta suporta S.M.A.R.T. Eu il am instalat pe Win XP si merge super!!! Citeste toti senzorii gasiti pe motherboard. Merge pe orice fel de configuratie. Incercati-l si-mi veti da drepate. Iata linkul: http://www.almico.com/speedfan.php | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Drivere noi pt. Creative Live
Vedeti ca au aparut drivere noi pt. SoundBlaster Live. Link direct catre ele ar fiaici. Pachetul full are vo 50 de mega. Cred ca m-am tzacanit de tot caci am stat 5+ ore ca sa il iau prin Xnet. Si ma gandeam sa fac un topic nou dar nu eram sigur ca ma lasa adminii. Asa o sa fie cam nasol ca nu o sa sara in ochi, si poate nu toti o sa vada. Nu de alta, dar la ritmul in care scot astia de la Creative drivere nu e cazul sa ratezi vre-un update.
__________________ The gods only go with you if you put yourself in their path. And that takes courage. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Well.. iata cateva chestii interesante, care daca vor fi apreciate de prea multi imi va pica serverul ![]() MSN Messenger 5.0.0322 Leaked Windows MediaPlayer 9.00.00 2601 Leaked - Corona Windows 2000 SP3 Build 3.154.2 Leaked Cam atat ! Eu am incercat doar MSN Messenger si sunt foarte incantat ![]() P.S. Toate programele sunt si pe metropolitan !
__________________ Nu am voie cu linkuri in semnatura. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti |
[QUOTE]Originally posted by TheBlueScreens RefreshLock 1.48 - ajustarea refresh-ului in jocuri http://www.pagehosting.co.uk/rl/ [/Q cel mai tare link posibil, mersi , exact ce cautam , aveam refreshuri kkacioase in unreal II 2003 de 60hz in loc de 120 si de astea in toate jocurile, tnx :-) | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Nici nu-mi trece prin cap. Astept... provincia. Sigur il pune cineva. Eu ma gandeam la o rezerva pentru cand BS Player are draci (dar nu prea are). Eu nu deschid niciodata WMP, doar cand vreun site are multimedia si-l cere. Pentru asta e bun si 7.1 Nici pe 6.4 n-am stiut sa-l pun si zace d/lodat. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |