![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
A instalat cineva pe calculatorul meu de la servici un soft ceva ca atunci cand scriu o adresa de internet greshita, normal ar fi sa-mi apara "The page cannot be displayed" insa ma trimite la www.lop.com. Program instalat pt. chestia asta nu gasesc in add or remove programs. Am shters tot ce era legat de www.lop.com din regishtrii, dar... nici o shansa. Ma cam seaca (nu ca ashi scrie greshit adrese mereu dar....
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
sursa (as far as I know) se pare ca e un programel care de obicei se downloadeaza de la cracks.am (sau un site de genul asta) si functioneaza pe post de interfata pentru downloadarea crack-urilor. Cel putin mie de acolo mi-a aparut... Daca nu e de acolo e de la orice alt program free... care functioneaza pe baza de advertising (v. audiogalaxy satelite, jetcar flashget, etc. etc.) The truth is out there™
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Ad-Aware 5.62 (pe care il numesc, habar n-am de ce 5.80 - de la Lavasoft) care are un updatator (scuzati cuvantul) care te pune la punct cu add-software la zi (cum face antivirusul cu definitiile). Pus la punct cu ultimul update, ii dai sa scaneze si scoate tot gunoiul spyware. Interesant, ca dupa scoaterea spy, unele programe (care sunt gratis tocmai pentru ca obliga la prezenta add programelor) merg perfect; o mare bucurie mi-a facut SiSoft Sandra 2002, care a procedat asa. Nu lasati pe masini gunoaie, decat daca aveti nevoie de vreun soft de asta si nu-l puteti linisti. Pentru CA: unele prostii ne trebuie, altele ne plac. Uneori, avem chiar inconstienta sa facem surf neprotejat. Oameni! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |