![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | E posibil accesul FTP folosind un proxy cu mai toate porturile inhibate?
Salut! La servici au pus astia un proxy care nu ma lasa sa ies afara decit cu browser html, pe un singur port. Or mai fi si altele deschise (pt. mail, de exemplu). Ideea e ca daca vreau sa ma conectez la un ftp care nu merge din IE, salutare! Intrebarea e daca pot reconfigura in vreun fel un client de ftp asa incit sa pot accesa serverele ftp prin proxy-ul asta idiot! Stiu ca m-am exprimat ca din topor... dar nu pot transfera mai nimic astfel! Plus ca adio edonkey,morpheus, winmx sau kazaa! Mersi! PS: nu am nici un drept de admin nici macar pe calculatorul de pe care scriu acum, asa ca tot ce pot reconfigura e clientul de ftp, bine ca am reusit sa-l instalez si p-asta. Sistemul e windows 2000 (daca conteaza la ceva). | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Nu merge, djlyon. Am incercat. Pt. FTP-urile care merg in IE nu-i problema, le accesez cu IE-ul, si de obicei sint suportate si de getright. Problema este pentru restul, pt. care am nevoie de client de ftp, serverul vrea sa vorbeasca cu clientul numai pe porturile dedicate, care sint inchise... S-ar putea ca programul propus de OldMan sa functioneze, nu stiam de el. Dar adminii sint destul de drastici, sa vedem daca o merge tunellingul asta. Mersi OldMan, luni testez si va spun ce am facut.
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Sau daca nici o solutie din acelea nu merge incearca PortTunnel v1.5.6.117 . Sincer nu l-am configurat pana la capat, dar este mai simpatic decat bouncer pentru ca are interfata grafica. Greets, Speedo | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Va multumesc pentru programele, le-am incercat dar n-a mers cu nici unul. Se pare (dupa cit m-a taiat pe mine capul) zic se pare ca daca requestul ajunge cu bine la serverul de ftp distant, prin tunneling, response-ul de la acesta nu mai ajunge niciodata. Ma gindesc ca serverul incearca sa discute cu clientul pe portul 21, iar in proxy acesta este inhibat, deci orice informatie de la server spre client nu va ajunge la destinatie. Asta e ce cred eu, s-ar putea sa ma insel. De configurat cred ca le-am configurat bine. Am pus clientul sa se conecteze prin "proxy" localhost:21 , am pus programelul de tunneling sa-si faca treaba intre localhost:21 -- via proxy, cu autetintificare -- ftp server :21. Am incercat pe mai multe poturi la localhost (6667, 9000, 1080, 1021) si rezultatul a fost acelasi. De unde am tras eu concluzia de mai sus... sau gresesc ceva, si nu-mi dau seama, ca nu sint prea familiarizat cu astea. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
incearca si http://www.http-tunnel.com/ . am gasit linkul pe un forum unde cineva pusese aceeashi intrebare. asta daca nu erai chiar tu acela .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Mai demult, odata, cand lucram la o firma care avea proxy-ul configurat foarte strans, era un baiat care nu putea sa intre pe chat la kappa si asta era foarte stresant pentru el. Ei, si atunci si-a facut o pagina de web pe care avea un script pe care il apela cu o parola si care il loga la chat...si distractie maximaaa. Dar pentru ftp nu merge sigur asa ceva. Greets, Speedo Last edited by Speedo; 29-05-2002 at 15:54.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |