![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Virus sau ce puii mei e asta?????
De la un timp am o problema ciudata in frumosul meu windows XP. Si anume: Ma conectez la ISP, prin dial-up, merge bine-mersi un timp dupa care mi se face un fel de refresh la tot ecranul, apoi desi linia este inca conectata nu mai transfer nimic, e ca si cum s-ar fi intrerupt conexiunea telefonica (flashget-ul incearca sa sune in disperare, dar da de linia ocupata, IE-ul da eroarea aia imbecila). Incerc sa clickez pe iconita dial-upului din coltisor si rezultatul e ca pentru o fractiune de secunda (un flash mai curind) apare fereastra de conexiune. Dau click-dreapta, disconnect, dar fara rezultat. Singura solutie e resetarea calculatorului. Va dati seama ca daca se initmpla minunatia dupa ora 22, adio linie libera la urmatoarea tentativa. Alta chestie ciudata e ca daca imediat dupa un restart incerc sa fac un dial-up nu-mi ia imediat comanda. Are o latenta de citeva minute, dupa care, ca si cum ninic nu s-ar fi intimplat apare si fereastra de dial-up si pot s-o folosesc. Pina atunci... nimic. Daca clickez in disperare imi deschide ferestrele dupa trecerea celor 2-3 minute... strange, don't you think?!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ti s-o fi bulit ceva prin configurari. solutiile mele sunt urmatoarele, poate nu cele mai bune, dar incearca: 1. sa scanezi cu un antivirus mai nou tot sistemul... 2. sa scoti/bagi inapoi dialup services.. blabla... 3. daca face la fel, incearca sa reinstalezi windowsul, fara format, of course. doar un install. bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Antivirus am folosit... nimic infectat (fprot-ul cel mai nou) Am sters si recreat conexiunea si un timp a fost OK, dar iata ca areaparut problema. Windows-ul tot trag sa-l reinstalez de vreo 2-3 luni, dar no time! Eu eram curios daca a mai avut cineva problema si daca a reusit sa scape de ea, for good! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 |
Mda.. a mai avut cineva cu un modem Rockwell/Conexant. Si-a reinstalat win 98 si nu a mai avut pb.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |