![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema cu "PCI System Management Bus"
Un prieten de-al meu are o placa de baza ASUS TUSL2-C cu chipset i815EP si un P III Tualatin la 1200MHz si de cand a instalat iar Win98SE ii apare la boot-are fereastra in care i se cere driver-ul pentru "PCI System Management Bus". La fiecare boot-are se intampla la fel. El spune ca inainte nu i s-a mai intamplat asta.Totul e pus corect:Win98SE, Intel inf, driver video, driver audio, directX etc.Stie careva cum se rezolva?
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Hai c-am rezolvat-o!Dar stii cum?Am cautat cu Google "PCI System Management Bus" prin optiunea "fraza exacta" si am gasit o gramada de topicuri despre aceasta problema.Rezolvarea a constat in raderea HDD si instalarea lui Win98(simplu) in loc de Win98SE.Se pare ca Win98SE nu se instaleaza bine pe placa asta. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut asa ceva.
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
E, asta e alta problema!Tipul cu placa de baza a instalat de 4 ori la rand Win98SE si mereu a avut acelasi rezultat.Pe de o parte il inteleg dar pe de alta nu.E impulsiv tare tipul;chiar a dat un pumn in calculator.Poate e o diferenta intre felul in care instalezi tu Win si felul in care instaleaza el Win.Avand in vedere ca si altii de pe internet au avut o astfel de problema am crezut ca este vreun bug al placii respective.Kit-ul de Win98SE este bun, l-am pus si eu la mine si nu am avut nici o problema.Bine, eu am alta placa de baza.
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ciudat...
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |