![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
Mi-am dat seama ca nu e de la el....ca dupa 4 resetari mi-a scanat ramii si a pers ! Dar nu e vorba ca nu e conectat sau e murdar. Pt. ca fara sa umblu la mifa ... merge perfect (dupa vre-i 3 resetari).
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Totusi, verifica cum au spus oamenii... E sanatos.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai e de la scanner cred. cee? ee.. cum adica n-ai scanner? pai atunci vezi? de aia nu iti merge mouse-ul.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
sigur nu e de la mifa? ... umbla la ea poate dupa aia o sa... pearga...ma scubati, da' nu m-am putut abtine... man, i crack myself up!!!
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Vezi ca e de la Spaceballs. L'au teleportat ishtia cu assu'n fata si nu se mai misca in fata-spate. Ca na, decat sa se riste sa'i dea cu spatele si sa o ia in fata , a zis ca mai bine sta pe loc, pana lui. A sau vezi ca poate ti'a ramas niste gem in el, dreaq. There is only one person in this universe who would give me raspberry jam... Looooonestaaaar yep that must be it - they've jammed your mouse, raspberry jammed that is
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Ce suntetzi rai maaa ??!?!?!?!? :D:D:D
Chiar asa ... o fata vazui si io pe la noi si si va luatzi de ea !!!! RAILOR !!! Acu serios ... vezi ... daca ai curaj sa desfaci mouse-ul io zic ca e de la una din rotitzele alea interne (asta daca nu ai mouse optic) ... vezi si tu incearca sa le curetzi ... numai sa nu fie bulita fotodioada aia pentru miscarea pe verticala .... sau sa fie cablul intrerupt ... ca atunci e nasol rau de tot !!! tre sa cumperi altul !!! BAFTA ! P.S. - iar la faza cu rami ... io zic sa nu-i schmbi cumva ca e buni ! - ca am mai auzit io de faze de genul : "reset din mouse" ![]() ![]() ![]() ![]() nu alta da chestia aia ... stii tu ... cica n-are nimic cu prefectura ! ![]() ![]() ![]()
__________________ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 |
1. Daca e lumina naturala prea puternica in zona mouse-ului s-ar putea sa fie probleme la numarat fantele (de fapt intreruperile) de la rotitza de miscare verticala. Incearca mouse-ul cu perdelele trase. 2. Chip-ul mouse-ului s-ar putea sa fie pe moarte. Ingroapa-l cu ceremonie. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |