![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Dintre toate programelele pentru MySQL de windoza mi se pare cel bine realizat. Totusi are o problema. A reusit cineva sa-l foloseasca mai mult de 30 de zile ? http://ems-hitech.com/mymanager/
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
SQL Admin am folosit eu si e dragutz. oricum o sa incerc si ce ai dat tu in link. thx!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
phpMyadmin-ul 2.2.6 e dragut, si e misto ca poate fi folosit de catre hosteri sa dea acces separat pentru fiecare cont la o anumita baza de date. EMS-ul este .exe si sa ma scuzi, dar pentru MySQL-isti de windoaza, bate multe alte managere.
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
phpMyAdmin am vrut sa zic... SQL Admin.. auzi.. doh.. ![]() anyway, am downloadat chestia de care zici tu.. si o s-o incerc cat de curand.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
acu l-am bagat la download...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
btw, stie cineva un site FREE care sa suporte sql? pentru forumuri mai ales...
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: Oradea |
Am incercat si pe 3306 si pe altele ,insa la un moment dat mi-a dat un mail host-ul sa ma opresc din scanari de porturi ca nu este frumos ,asa ca ma renuntat .De fapt problema cea mai mare era ca nu stiam nici adresa bazei de date , in mod normal lucrez cu ea prin Control Panel cu PhpMyAdmin . In fine ,acum lucrez direct din partea administrativa a site-ului ,eliminari si adaugari de produse ,actualizari preturi ,etc. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |