![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Best Player
Voi ce playere folositi???Eu unu folosesc RadPlayer (Nu red, rad) De ce?Pt ca pot sa vad linistit *.RM-urile fara sa mai instalez basina aia de RealPlayer,le vede pe toate oricum.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 Location: Galati |
bine ca mi-ai spus man.imi este scarba de jegul ala de real player.de cand l-am instalat a cam pus stapanire pe calculator si cand vreau sa vad si eu un .rm face k toti dracii.ai facut o fapta f. buna cu post-ul tau.
__________________ d) Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri (in 1024x768) si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
de vreme ce subiectul e clar de software, dar face si interesul forumului de la Digital Home Video o sa il copiez si acolo, poate mai vede cineva (si o sa se bucure de idee) si poate mai ofera si o alta parere in plus. Deci vizitati subiectul si la DHV. Daca unul dintre cele doua threaduri va creste in dimenisune (posturi) foarte mult comparativ cu celalalt intr-o parte, le voi uni sau va ramane doar ala populat (sterg varianta nevizitata )
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Si intr-adevar, RealPlayer ala, mai ales ultima versiune, e jale rau de tot, tinde sa se intinda si sa puna stapanire pe toate formatele audio/video de pe computer si moare de oftica cand nu este EL cel asociat cu ele.. Singura rezolvare a acestei probleme a fost uninstall. Si credeti-ma, ca m-am jucat ceva cu asocierea acelor tipuri, cu registri & stuff...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |