![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
RCVDL56ACF/SP este modelul este un rockwell isa care NU este detectat de win ... si nici cu driverele generice nu merge.... Nu il am ca sa il testez ptr ca nu l-am cumparat inca insa mereu cand vine baiatul cu modemul la test stam si ne uitam pe pereti caci nu am cum sa il testez fara drivere... DEci.. am cautat pe net si NU am gasit decat niste dubiosenii de drivere... FCD ID nu are pls help/.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
google.com ai incercat? daca nu.... uite ce mi-a aratat mie... vezi si tu.. http://www.google.com/search?hl=en&i...CF%2FSP+driver bafta!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Incearca driverul geenric de aici http://members.cnx.net/reboot/modems/ Mie mi-l detecteaza ca Early PCI Device , insa dupa ce pun driverele merge de zbarnaie (e tot un Rockwell)
__________________ Nu am voie cu linkuri in semnatura. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
uite.. chiar primu link unde m-a dus.. http://www.jaton.com/support/download/modem/ acolo am vazut ca sunt drivere... incearca-le!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
CAnd am avut W98 pe un modem motorola sm56 pci nul vedea si acum am W mil. si il vede , dar tipu care am dat Pc ca sal faca mi "departitionat" HDD ( 5 GB ) ca cica de aia nu mergea , are dreptate !!!!!!! aaaa si ces alea drivere generice
__________________ i915G * Intel Celeron 2.66 Ghz FSB 533 * 2 x 256 MB=512 MB Dual Channel @ 400 mhz + 1 x 512 MB * WD 160 GB SATA 8 MB buffer * GeForce 6200 modat in 6600 @ 128 MB 300/500 no "oc" * FDD Mitsumi * DVD RW ASUS * KINETIX 5.1 @ 45 W * Monitor 21" SAMSUNG SYNCMASTER 1100p plus, Casti TEAC HP-5 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| hai sa nu fim rai
nu toti ne-am nascut invati nu ? cred ca toti am invatat mai mult sau mai putin singuri despre calculatoare, Internet, retele samd Observ cateodata ca domeniul retelelor este inca o nebuloasa pentru multi care altfel se descurca cu PC-urile.... halal spetzialisti .ro are. deci cipsua: - nu se spune "departitionat" ci departitionat ca nu e un termen in engleza cred...e departitionat simplu termen tehnic negarea verbului "a partitiona". - faptul ca cel la care ai dus PC-ul ti-a departitionat hard disk-ul nu are nimic de a face cu buna functionare a modemului tau (aici ori te-a mintit ori el e varza daca chiar crede ce ti-a spus) - ca Windows ME recunoaste mai multe tipuri de modemuri decat windows 98 e ceva normal (doar au trecut ani au aprut noi modele, noi tehnologii, si cei de la Micrasoft si-au pus cat de cat baza de date la punct) - offtopic: ce nu-i normal e faptul ce Win ME e mai prost ca Win 98 SE ... - drivere generice sunt drivere facute pentru u anumit chipset nu pentru o anumita placa (sau un anumit model de modem in cazul nostru). Daca tot nu intelegi, hai sa o luam asa: ai auzit de nvidia si de faimoasele chip-uri grafice pe care le face (si care se numesc GPU=Graphic Processing Unit) nu ? bun atunci gandeste-te ca nvidia produce numai procesorul in sine si nu toata placa grafica, asta fiind atributia proiectantului placii grafice. Deci poti avea placi grafice cu denumiri diferite, de la producatori diferiti (de exemplu Creative, Hercules, Palit, Leadtek, Jetway s.a.) toate cu denumiri diferite, dar toate bazate pe acelasi procesor. e acum tu poti sa ai drivere de la producatorul placii grafice driver care nu merge decat cu placa ta si care e scris specific pt specificatiile placii tale, sau drivere generice, care teoretic ar trebui sa mearga cu toate placile dotate cu acest chip... poate nu am fost foarte clar si nu m-ai inteles dar sunt obosit si tocmai migrez spre pat.... daca ai nelamuriri zi.
__________________ Den Wert von Diamanten u Menschen kann man erst ermitteln, wenn man beide aus der Fassung bringt... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Obi: Hmm... bag seama ca asta e modemul de-l luasi cu 300 ![]() Si mai bag seama ca nu stii sa-l instalezi ![]() Orice modem de tipul asta merge cu drivere generice fara problema. Chestia e ca, daca e sa ajungi chiar si la alea, trebuie sa "convingi" Windozele sa-l "vada", chestie care n-o sa se intample in veci daca nu instalezi portul pe care pui modemul. Altfel, poti tu sa-i dai "detecting" pana la iarna | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mdea roxy este Modemul care am vrut sa il cumpar Omul se grabea si nu am avut tp sa caut pe net drivere. Pt ca nu il am acasa nu pot sa ii caut eu driver.... Quote:
Nici o problema ,,,,, stiu sa il instalez si nu ii dau eu detect pana la primavara insa nu imi aparrea in lista de drivere generice nici unul de 56 k Sau cel care imi aprarea Nu mergea Stiu si singur ce port sa ii pun und stuff Pur si simplu in 5-10 minute Nu am avut tp sa il fac... si am vrut sa fiu pregatit cand venea cu modemul a doaua oara ..... Sishhhh
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Maestre, imi cer scuze daca ai inteles asa ceva. Departe de mine gandul! Se alege "Standard Modem" si atat. Nefiind specific pentru el, se va conecta la 115.200, adica nu va raporta corect. Si merge SIGUR. Evident, vorbesc de win98se. Ca sa ma recompensez fata de tine, uite, cauta aici: http://driver:all@www.driverguide.com/guide/search.htm Ii scrii taman "RCVDL56ACF/SP" si... Si inca odata, imi cer scuze daca te-am suparat. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Tot legat de driveri de modem, de data asta e vorba de un Motorola SM56 Speakerphone Modem, sistem XpHome (intr-o configuratie Conecta K de la Flamingo). Problema e: windowsu vede corect modemu, nu exista conflicte, raspunde corect la Query Modem (fostul Diagnostic din 9x/Me). Fac conexiunea dial-up, sun, se conecteaza (repede la RDS, foarte greu - peste 1min jumate la Xnet) dar din browser nu reusesc sa incarc nici o pagina. Am verificat cu winipcfg /all si toate informatiile sunt corecte. Daca dau un ping la server-ul de dial-up am reply-uri astronomice - 3000 ms sau request timed out. Chestia asta nu mi se pare normala si cred ca aici e buba. Adica pe aceeasi linie cu un modem Conexant intr-un alt calculator am ping normal la server de 120-150ms. Dupa aproximativ 1 min de conectare se deconecteaza automat, cred ca din lipsa activitatii. Pe partea de Receive imi apar foarte putini bytes, adica decat isi ia ip-ul si apoi nu prea mai face nimic. Am cautat si driveri (pe site-ul de la Motorola si la Flamingo) si cei mai noi driveri pe care ii gasesc au aceeasi versiune cu ce are pus Windows XP, adica: DriverVer=01/18/2001,84.32. Rezumand, care ar fi explicatia ca un modem dupa conectare sa aiba asemenea ping la server (3000 ms) si dupa aprox 1 min sa piarda conexiunea?
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
[mx]n0b0dy: Ai incercat sa pui modemul pe alt calculator? Pe alt windows? Ori e modemul busit, ori windozele haotizat, daca zici ca linia e ok. Sa intreb si eu de niste drivere? 1. Rockwell RCV336ACF (R6749-23) Ati3: V2.200-V34_ACF_DP1 Ati6: RCV336DPFSP Rev 44BC 2. Zoom Modem Ati3: V1.309-V34_DP -bZ201 Ati6: RC288DPi Rev 05BA | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |