![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recuperare date...
azi... ascultam muzica... deodata... clamp clamp.. hard disku.. zic.. gata.. s-a dus.... in fine.. asa a fost.. am pus unu de 2.5gb... pe care si stau acum. ideea e sa imi recuperez ceva downloaduri/muzica si ce mai aveam eu pe acolo.. cam asta ar fi. se poate face ceva? sugestii..? reclamatii..?
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Daca se mai roteste, multe programe bune; pe mine m-a ajutat, perfect, Lost&Found. Mi-e teama, ca, la tine, s-a bulit electronica si atunci trebuie sa incerci sa gasesti pe cineva care are un HDD similar, bolnav de altceva (de pilda, aruncat dupa cineva drag). Daca a cazut motorul... nici nu vreau sa ma gandesc. E necaz mare!
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
cu lost & found as merge si eu... intai sa il fac rost. o sa va dau detalii pe masura ce reusesc cate ceva...
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da' ce natie de HDD aveai de a inceput cu clampaneala ? Ca asta imi aduce aminte de fostul meu HDD Seagate Medalist Pro de 2.4GB ... Ca si ala a cazut asa anul trecut, chiar inainte sa plec acasa dupa practica Aia da tzeapa...
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
pai quantum fireball as de 20 gb. l-am bagat in alt computator.. si nimic.. nici nu il mai recunoaste macar. am vorbit cu individul de la care l-am luat.. il da la service luni.. imi aduce altul. imi iau seagate. e bine asa? ma rog, mai spuneti si voi ce pot face in situatia asta.. ca pana luni mai e duminica la mijloc.. si as vrea sa vad.. poate mai recuperez ceva.. dar as vrea fara "adu-l la mine" pentru ca sunt din targoviste si mi-ar fi foarte greu sa ma deplasez. din pacate ![]() mersi inca o data pentru ceea ce s-a spus si eventual anticipat, pentru ce se va spune in continuare.
|
| | #7 (permalink) | ||
|
io as zice sa incerci EasyRecoveryPro 5 - mi s-a parut destept de tot ! ... dar daca nici macar nu-l vezi la startare ... ma indoiesc ca o sa mai potzi recupera ceva ... (banuiesc ca in bios ai pus pe autodetect ... daca nu stii exact tipul si nr de cilindri .... caUnregisterednd l-ai pus pe alt comp....)
__________________ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
da.. nu mi-l vede la startare.. e pe autodetect pus... ma rog.. am dat sa mi-l detecteze si din bios.. dar nu vrea.. o sa incerc solutia ta, dar ma indoiesc c-o sa mearga.
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |