![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Driver Ati RageIIc Windows 2000
Caut in disperare driver pentru Ati Rage IIc sub Windows 2000. Pe pagina de la ATI zice ca sa folosesc driverii care vin cu Windows 2000, dar desi am DirectX 8.1 instalat, acestia nu au absolut deloc suport de Direct3D. Chestia e ca in 98/ME nu aveam probleme cu Direct3D, care era recunoscut imediat. Pt cine are astfel de placa si are driveri cu suport de Direct3D sub Win 2000 - va rog frumos ajutati-ma si pe mine!
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
am cautat si eu odata drivere pentru placa aia. am gasit cu google niste drivere facute de niste meseriasi - gen alea de la 3dfx - pentru win2k.
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai si mie in XP (cu drivere de la XP) imi da la o placa de asta de 4 MB AGP (imprumut ) ca nu are 3D... Sa instalez ce dau aia de la ATI sau aveti alta solutie ?Stargate: mai ai driverele acelea ?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
nope, sorry driverele alea le-am cautat cu un prieten pentru placa lui video pe care nu o mai are acum
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am un Rage IIC cu 8M si in win2k merge bine. Ma rog, cu driverele de la M$ si fara D3D, dar nu face figuri. Alte drivere pentru w2k nu am gasit. Daca e cineva mai destept cu un link...
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |