![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vreau sa faca iar shutdown!!!
acum vreo 3 luni am facut o prostie si mi-am instalat shutdown now! nu-stiu-ce-versiune. prima data cand i-am dat ceva de genul force shutdown din meniul programului... s-a intamplat ceva. nu stiu ce, atat ca al meu calculator nu a mai facut shutdown de atunci. cu alte cuvinte, ii dau shutdown si el face RESTART. asa ca de atunci tre sa stau cu ochii pe el cand vreau sa-l inchid; sa-i dau shutdown, sa astept sa se restarteze si sa apas pe butonul de power. sunt sigur ca programul ala a scris niste prostii prin registri... l-am dezinstalat, l-am reinstalat si iar dezinstalat, am umblat prin setarile programului ala dar nimic (acum nu-l mai am instalat). stie careva vreo posibilitate sa faca iar shutdown? nu ziceti de format c:\, am windowsul asta instalat de pe 8 ianuarie 2001 si merge mult prea bine sa renunt la el (a "trait" 2-3 upgrade-uri majore, sute de instalari si dezinstalari si se incarca chiar repede as putea spune). e win98se btw. so, careva expert la sapat prin registri?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Mai e o solutie, pentru non advanced users: instalezi (tot zici ca masina e obisnuita cu instalarile) WinBoost 2001. Cred ca o sa-ti placa din mai multe puncte de vedere, dar el va rezolva shut down-ul. Te duci la tab-ul "Miscellaneous II" si bifezi "Disallow Fast Reboot". Totul va reveni la normal. M-am bagat cu asta, pentru ca vei gasi cateva chestii la programul asta pe care numai el stie sa le faca (si "gurii" care scriu in registri).
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu cred ca e neaparat de setat ceva prin registrii. Incearca prima data cu Disable Fast Shutdown din Msconfig/advanced si daca nu iti merge exista un patch la Microsoft care se numeste: Windows 98 Second Edition Shutdown Supplement. Il gasesti la Start -> Windows Update -> il lasi sa scaneze -> sectiunea Recommended Updates. In general e bine sa il lasi sa iti puna toate patch-urile care ti le arata acolo, mai ales cele de la sectiunea Critical Updates. Stiu ca si eu m-am chinuit cu problema asta cam acuma 1 an si pana nu am pus patch-ul asta nu a vrut.
__________________ Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
intri cu regedit .... dai serach (CTRL+F) dupa numele programului si razi tot ce gasesti intrari in registrii cu numele COMPLET al programului tau "smecher" - dai restart ... si s-ar putea sa se poata ! REGEDIT RULZ !!!!
__________________ There shall be mind to understand it and heart to feel it !!!! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
hmmm... si uitasem de threadul asta... anyway, cu disable fast shutdown n-a mers... am rog, nu se mai restarta, dar nici nu se inchidea. pur si simplu ramanea ecranul negru si cu asta basta. am sters cam tot ce am gasit prin registrii, still no efect. currently d/l winboost2001...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
phew... l-am facut.... am dat azi in timp ce ma plimbam pe Bv. h:\kits\ peste patchul ala de shutdown. l-am instalat in scarba, avand in vedere ca aproape toti pe care i-am intrebat mi-au spus ca lor nu le-a ajutat cu nimic. mi-a spus sa restartez calculatorul inainte sa-si faca efectul bla bla.... am zis ca o sa fac asta. apoi peste 10 minute am dat shutdown, stiind ca va face reset. nici nu va imaginati ce surpriza am avut cand am vazut ca s-a oprit!!! ![]() acum trebuie sa-i fac o imagine partitiei si sa o pun bine, in caz ca mai am probleme.
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |