Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-06-2002, 19:17   #1 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Vreau sa faca iar shutdown!!!

acum vreo 3 luni am facut o prostie si mi-am instalat shutdown now! nu-stiu-ce-versiune. prima data cand i-am dat ceva de genul force shutdown din meniul programului... s-a intamplat ceva. nu stiu ce, atat ca al meu calculator nu a mai facut shutdown de atunci. cu alte cuvinte, ii dau shutdown si el face RESTART. asa ca de atunci tre sa stau cu ochii pe el cand vreau sa-l inchid; sa-i dau shutdown, sa astept sa se restarteze si sa apas pe butonul de power.

sunt sigur ca programul ala a scris niste prostii prin registri... l-am dezinstalat, l-am reinstalat si iar dezinstalat, am umblat prin setarile programului ala dar nimic (acum nu-l mai am instalat).

stie careva vreo posibilitate sa faca iar shutdown? nu ziceti de format c:\, am windowsul asta instalat de pe 8 ianuarie 2001 si merge mult prea bine sa renunt la el (a "trait" 2-3 upgrade-uri majore, sute de instalari si dezinstalari si se incarca chiar repede as putea spune). e win98se btw.

so, careva expert la sapat prin registri?

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2002, 21:39   #2 (permalink)
Registered User

Ethan Hunt's Avatar

Dai msconfig din Run/Advanced si bifezi disable fast shutdown.
Asta ar cam trebui sa mearga.

Ethan Hunt is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2002, 18:54   #3 (permalink)
Registered User

Mai e o solutie, pentru non advanced users: instalezi (tot zici ca masina e obisnuita cu instalarile) WinBoost 2001. Cred ca o sa-ti placa din mai multe puncte de vedere, dar el va rezolva shut down-ul. Te duci la tab-ul "Miscellaneous II" si bifezi "Disallow Fast Reboot". Totul va reveni la normal. M-am bagat cu asta, pentru ca vei gasi cateva chestii la programul asta pe care numai el stie sa le faca (si "gurii" care scriu in registri).

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 03:27   #4 (permalink)
Master Browser

[mx]n0b0dy's Avatar

Nu cred ca e neaparat de setat ceva prin registrii.
Incearca prima data cu Disable Fast Shutdown din Msconfig/advanced si daca nu iti merge exista un patch la Microsoft care se numeste: Windows 98 Second Edition Shutdown Supplement. Il gasesti la Start -> Windows Update -> il lasi sa scaneze -> sectiunea Recommended Updates. In general e bine sa il lasi sa iti puna toate patch-urile care ti le arata acolo, mai ales cele de la sectiunea Critical Updates. Stiu ca si eu m-am chinuit cu problema asta cam acuma 1 an si pana nu am pus patch-ul asta nu a vrut.
Pirates used to sail around the ocean until they saw a pretty looking ship. Then they would copy its design and build their own pretty looking ship. That way they could avoid paying a naval architect to design such a ship. It drove all those poor naval architects nearly bankrupt. We mustn't let it happen again. Help stamp out piracy - don't make illegal copies! That's why copyright infringement is technically piracy.

[mx]n0b0dy is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2002, 22:12   #5 (permalink)
Registered User

La mine, patchul n-a vrut. N-am putut rezolva decat cu WinBoost, cum am scris mai sus. Chestia e cu totul enervanta. Numai 98 SE face asa; 98 si ME - nu.

Old 07-06-2002, 07:11   #6 (permalink)
bux
Registered User

bux's Avatar

intri cu regedit .... dai serach (CTRL+F) dupa numele programului si razi tot ce gasesti intrari in registrii cu numele COMPLET al programului tau "smecher" - dai restart ... si s-ar putea sa se poata !
REGEDIT RULZ !!!!

bux is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2002, 00:00   #7 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

hmmm... si uitasem de threadul asta... anyway, cu disable fast shutdown n-a mers... am rog, nu se mai restarta, dar nici nu se inchidea. pur si simplu ramanea ecranul negru si cu asta basta.

am sters cam tot ce am gasit prin registrii, still no efect.

currently d/l winboost2001...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry

Old 13-06-2002, 06:49   #8 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

http://www.wolff-software.de/shutdown_en.html

cu limba romana tradusa de myself

zoso is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2002, 17:50   #9 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

phew... l-am facut.... am dat azi in timp ce ma plimbam pe Bv. h:\kits\ peste patchul ala de shutdown. l-am instalat in scarba, avand in vedere ca aproape toti pe care i-am intrebat mi-au spus ca lor nu le-a ajutat cu nimic.

mi-a spus sa restartez calculatorul inainte sa-si faca efectul bla bla.... am zis ca o sa fac asta. apoi peste 10 minute am dat shutdown, stiind ca va face reset. nici nu va imaginati ce surpriza am avut cand am vazut ca s-a oprit!!!

acum trebuie sa-i fac o imagine partitiei si sa o pun bine, in caz ca mai am probleme.

Old 10-08-2002, 03:41   #10 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Doctor Bonez
hmmm... si uitasem de threadul asta...
Si eu la fel. Bine ca s-a rezolvat. Cum se spune: "Nu exista boli, ci numai bolnavi". Fiecare configuratie o stie pe-a ei.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules