![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| butare vista sau seven
cred ca m-am incadrat bine aici cu problema mea, daca nu, sa nu fie cu suparare ![]() Aceeasi problema imi apare si la vista si la seven, asa ca detaliez: instalez OS-ul, totul bine pana la primul restart cand nu mai vrea sa buteze, desi in timpul instalarii cand se restarteaza nu se intampla nimic anormal. Nu apare nici un msg de eroare gen "disk boot failure, etc...", doar clipeste liniuta pe ecran... . Configuratia e cea din semnatura, deci nu cred sa fie vreun impediment hardware. Am incercat mai multe kit-uri fara rezultat. Ma poate ajuta cineva?
__________________ AMD Athlon X2 4800+ Brisbane, Akasa AK-876, Biostar TA 690G-AM2, 2x1gb Corsair CM2X1024-6400C4, Samsung SP2514N 250Gb, Samsung WriteMaster SH-S203D, Compro VideoMate Gold II, Sirtec PurePower 410W, Thermaltake SilentCAT 120mm, Thermalright HR-05 IFX | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Probabil ai ceva ramasite de la vreun Grub istet lasat de Linux. Incearca cu un disc de XP, intra in recovery console, fixboot si fixmbr si apoi reinstall Vista sau 7. Am patit ceva asemanator dupa un Grub lasat aiurea pe MBR. Am banuit eu ca setupul de Win7 o sa-l repare si o sa buteze normal, dar n-a fost asa
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
n-am folosit niciodata linux, sigur o fi asta grub-u asta? acu aud de asa ceva...
__________________ AMD Athlon X2 4800+ Brisbane, Akasa AK-876, Biostar TA 690G-AM2, 2x1gb Corsair CM2X1024-6400C4, Samsung SP2514N 250Gb, Samsung WriteMaster SH-S203D, Compro VideoMate Gold II, Sirtec PurePower 410W, Thermaltake SilentCAT 120mm, Thermalright HR-05 IFX | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |