![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| sacadare filme
Va salut baieti! Pt. vizionarea filmelor folosesc ffdshow, haali media splitter+ mpchc, toate actualizate la zi,Windows 7 x64. Pe monitor(rezolutie 1280x1024) pot viziona orice film (720p,1080p), problema apare cand mut media playerul prin "drag and drop" pe tv, TH-37PV80(rez 1280x720,refresh rate setat la 50Hz din Catalyst Center 9.9, Extended mode), filmele sacadeaza, nu conteaza daca este un dvd-rip sau full hd. Problema se poate observa bine cand se filmeaza de sus foarte multe cladiri sau la sfarsitul filmului cand este afisat castul, este foarte stresant pt. ochi! Chestia asta nu se intampla pe monitor, totul decurge lin. In momentul tranzitiei de pe monitor pe tv, media playerul se blocheaza intre cele 2 display-uri pt. 2 sec., se vede ca se misca mai prost pe tv. Pe tv folosesc si dolce si xbox, totul decurgand normal. Aveti idee de la ce poate fi? Multumesc!
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Aaa, nu stiu de ce traiam cu impresia ca rezolutia nativa a plasmei este 1280x720. Oricum nu pot seta 1024x720 pt. ca nu am in drivere, nici macar la sectiunea force...am incercat cu 1024x768, dar refresh rate-ul sta la 60Hz, nici de nebun nu accepta 50. Daca pun duplicate o sa am aceeasi rezolutie ca pe monitor. LE: Am setat rezolutia la 1024x768, dar nu este fullscreen, windows 7 imi recomanda 1280x720, imaginea fiind fulscreen.
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD Last edited by ATB; 24-10-2009 at 23:41.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |