![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema dvdrw dupa instalare win7
Am instalat astazi windows 7 (original) si totul a decurs superb instalarea sa terminat fara nici un fel de eroare s-au nimic. Dupa ce am terminat de instalat drivere si facut updaturi am vrut sa bag un dvd cu unele fisiere in drive cind colo nu se deschide, dau sa intru in explorer si vad ca nu e vazut nici acolo. Am zis ok dau un restart si vad ce se intimpl cind colo surpriza nici macar in Bios nu mai este detectat, merge doar pe perioada cit pc-ul booteaza (deschide inchide citeste...) de cum se incarca windows ramine mort. Marea mea problema e ca nu il mai vede nici macar biosul calculatoruli deci de acum in colo nu am cum sa mai instalez nici un sistem de operare findca nu am de pe ce sa butez. L-am probat pe pc-ul unui prieten si merge fara probleme deci care ar fi solutia? Multumesc anticipat si scuze pentru polologhie. ---------- Post added 28-10-2009 at 06:55 ---------- Previous post was 27-10-2009 at 21:15 ---------- Se poate inchide si-a revenit ca prin minune si merge ).PS: cred ca e pe duca saracu era si timpu dupa atitia ani de folosinta
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |