![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Italy | Problema DVD-uri Backup
Am si eu o mica problema: In aprilie mi-am cumparat un laptop HP, pe care il folosesc zi de zi. De-abia acum mi-a trecut prin cap sa imi fac acele dvd-uri de back-up (presupun ca unul cu sistemul de operare si altul cu driverele de la diverse chestii). Tot ce e legat de back-up e pe o partitie separata (recovery), iar dvd-urile se fac folosind programul special (cred ca tine de HP). Problema e ca acel program nu imi recunoaste unitatea optica drept DVD-RW, dandu-mi urmatorul mesaj de eroare: "This computer does not have a drive capable of creating CDs or DVDs. Contact HP Support" Si saracul am scris multe DVD-uri cu el, dar din Nero.. In My Computer imi arata ca unitate DVD RW, deci nu vad care e problema. Intrebarea mea este: pot sa scriu afurisitele alea de DVD-uri altfel? Ca am mare nevoie de ele, pentru ca vreau sa imi formatez calculatorul si sa imi pun pe el in loc de Vista x64, windows7. Stie cineva ce as putea sa fac? multumesc | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Italy |
Pai ma intereseaza in principal driverele. Sistemul de operare e mai putin important, avande in vedere ca vreau sa pun W7. Dar oricum, in caz ca vreau sa revin la Vista, vreau sa il am si pe ala e un DVD. (sincer, sunt la primul calculator cu partitie de recovery, toate celelalte au avut discuri, si sunt cam )Si-asa o sa am de lucuru la compatibilitate intre Vista si 7. Daca pun direct 7 dupa formatare banuiesc ca nu o sa se inteleaga cu recovery-ul, ca sa imi iau macar driverele, nu? :-s | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Probabil nu. Din cate stiu discurile de recovery merg unattended, adica le bagi si fac treaba singure. Oricum, daca masina a venit cu Vista preinstalat e foarte putin probabil sa nu gasesti drivere de 7. Probleme de incompatibilitate nu cred ca o sa ai. Daca tii neaparat sa ai discurile alea, mergi cu el la service si pune-i sa-l repare. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Italy |
Multumesc, cred ca asa am sa fac. Nu tin mortis sa am discurile, dar m-as simti mult mai sigur cu ele in dulap. Oricum la service trebuie sa ma duc cu el, ca nu mai imi merg subit tastele ESC si WIN :-s si, desi am formatat si ras-formatat alte calculatoare fara sa am nevoie de tastele astea, poate ca o sa am nevoie de esc, si nu as vrea sa nu pot sa il folosesc.. Nu am vrut sa postez problema aici ca nu e de soft.. am sunat la HP si cica sa il duc 24h doar la constatare. Nu prea ma indur eu sa le las bijuteria, plus ca am si nevoie de el. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |