![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema tastatura laptop
Mda... Am o problema stupida, dar super enervanta. Saptamana trecuta desktopul tatalui meu s-a stricat, iar cand eu am venit acasa cu laptopul, a intrat pe internet de pe laptopul meu. Partea proasta e ca pe tastatura laptopului meu, literele sunt scrise cu negru pe gri, iar tatal meu nu le vedea foarte bine, asa ca a conectat o tastatura externa la laptop si si-a verificat mailurile folosind tastatura asta externa. Ei, de atunci incoace, tastatura laptopului e tampita rau. Orice i-as face, orice limba as seta sau orice keyboard as instala, literele din partea dreapta (de la MJU inclusiv catre dreapta) tasteaza cifre in loc de litere. Acum scriu de pe tastatura externa conectata la laptop, ca altfel nu s-ar intelege nimic. Ca exemplu, o sa tastez literele cu pricina folosind altenativ tastatura externa si pe cea a laptopului: m0, j1, u4, k2, i5, l3, o6, p*. Daca as scr5e ceva f636s5nd tastat4ra 3a*t6*4345, asa ar arata. In concluzie, ce naiba pot face care sa nu implice reinstalarea Windowsului? Mentionez ca laptopul e cumparat din Austria si are tastatura germana, daca are vreo importanta. Multumesc.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai vezi poate e num lock activat. Sunt aproape sigur ca asta e problema. ---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ---------- Daca 53 act5vez s5 3a 05ne face 3a fe3. Daca il activez si la mine face la fel.
__________________ Starting a new life... Dau invitatii pe lockerz,PM cu mail-ul. Vrei 1% reducere cand dai comanda de pe pcgarage? Foloseste voucherul EVMCCTFB. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Probabil erau scrise cifrele pe taste dar nu ai vazut. Eu le-am vazut dupa vreo 2 luni dupa ce mi-am luat laptopul ).
__________________ Starting a new life... Dau invitatii pe lockerz,PM cu mail-ul. Vrei 1% reducere cand dai comanda de pe pcgarage? Foloseste voucherul EVMCCTFB. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |