![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Schimbare product key winxp home
Salutare, Se da urmatoarea situatie : 7 notebook-uri acer cu linux si 7 licente de winxp home, sp3. Am instalat pe un notebook winxp home dupa care am facut o imagine a hdd-ului ca sa le instalez si pe celelalte mai repede. Am pus imaginea pe 2 notebook-uri deja dar nu pot schimba product key-ul. Am incercat cateva utilitare dar nici unul nu a schimbat key-ul. Din cate m-am mai documentat am observat ca se poate schimba din meniul de activare dar versiunea din imagine este deja activata si nu mai pot accesa acest meniu. Ma puteti ajuta cumva ? Stima !
__________________ Linux aaaaa!....! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu trebuia sa fie deja activata imaginea si era ok, cel putin "it worked for me" ![]() Incearca sa-l "dezactivezi" te joci prin HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion , modifici OOBETimer in orice altceva si dupa aia ar trebui sa poti face modificarea in Windows XP Activation Wizard. Inca un utilitar de schimbat key in caz ca nu reusesti din wizard Winkeyfinder v1.73 RC2 Review - Product Key Finder Software Review - Find Product Key
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai bine nu faci nici un system restore, instalezi win pe un nou laptop cu drivere si toate cele mai putin activarea, iar dupa aceea faci imaginea cu un tool gen Acronis/Ghost, etc. Incearca totusi si varianta de mai sus cu dezactivatul.
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta |
Exista un tool de la Microsoft pentru a schimba serialul de Xp http://www.microsoft.com/genuine/sel...tructions.aspx Eu ma lovesc de alta problema: nu reusesc sa instalez Windows XP Pro pe un laptop cu serialul lui si nu ma refer la activare,ci la setup-ul windows-ului nu-mi accepta codul. Foarte ciudat. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat ! Pana la urma am folosit link-ul de la adilmarin si a fost totul ok.
__________________ Linux aaaaa!....! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |