![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Salut , am achizitionat recent un sistem Intel care s-a dovedit a fi fake in sensul ca in loc de un procesor Core 2 Quad (cum arata in properties of My Computer) sa fie doar un batran Pentium 4 ( nucleu Prescott spuse CPUZ) Fake-ul a fost descoperit dupa reinstalarea windows-ului cand aparea corect doar Pentium 4 la un scurt properties pe My computer si apoi verificat ( cam tarziu stiu ... cu CPUZ)Nu inteleg cum a fost posibil asa ceva , ma poate lamuri cineva? Sa fie vorba de un fake software care pacaleste windows-ul si arata Core 2 Quad 3 Ghz apoi la un properties pe My computer ? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
wingoazu tine minte intr-o variabila ceva numele procesorului; tu poti schimba stringul ala cu ce vrea muschiul tau oricand ; dar cum bine ai observat dupa reboot sau reinstall trebuie schimbat la loc; so alta data ghideaza-te dupa cpuz cum fac mii de oameni nu dupa ce minte wingoaz ![]() ca sa nu mai zic ca daca apasai si tu un ctrl+alt+del si te uitai in task manager poate vedeai 4 grafice pentru fiecare core in parte ... in loc de 1 sau 2(p4 cu HT); ala nu poate fi fake-uit ce sa mai zic ca la boot mobo iti arata ce cpu e instalat.... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
si ce e incredibil? e de fapt banal. daca-ti luai o dacie cu caroserie de bmw chiar credeai ca ai bmw?
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
si eu care credeam ca exista dovada clara ca intel = evil @ inside !
__________________ CANON EOS 40D 5D 18-55 IS, 24-105 IS, 70-200 2.8 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |