![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 | caut soft editare imagini care sa faca urmatorul lucru :
Nu incape in titlu o descriere mai buna , dar ideea e urmatoarea : Am un folder cu multe imagini . La o parte din ele imaginea e practic un fond alb si atit . Eu vreau sa schimb asta . Pe baza altei imagini sa suprascriu aceste fisiere cu "noua informatie" , dar sa ramina cu denumirea anterioara . Sa zicem ca vreau ca toate fisierele care pina acuma erau doar un fond alb sa fie imagini care sa contina o floare si text "La multi ani" , insa fisierele trebuie sa-si pastreze numele anterior . Am imaginea model in acest sens , pe care pot sa o import Numele fisierelor imagine cu fond alb nu au vreun pattern la denumire ( adica nu sunt de genul fisier1.jpg , fisier2.jpg ) Asadar am nevoie de un soft de editare foto care sa importe o imagine noua care sa fie suprascrisa peste vechiul continut . Preferabil sa poata sa suprascrie mai multe fisiere preselectate in acelasi timp .
__________________ | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |